23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EGATEC A/S tilbyder CE-mærkning

Alle maskiner skal - ifølge europæisk lovgivning - CE-mærkes før ibrugtagning eller videredistribution. Med CE-mærket garanteres det, at maskinen opfylder generelle fælleseuropæiske sikkerhedskrav, i relevante direktiver - herunder maskindirektivet.

En CE-mærkning kræver bl.a. en kortlægning af maskinens sikkerhedsmæssige risici, samt hvilke risikonedsættende foranstaltninger, der er indført. I den forbindelse udføres en risikovurdering, hvor det afgøres, om sikkerheden er tilstrækkelig, i forhold til gældende direktiver og harmoniserende standarder. Generelt er det et krav, at maskinen skal være veldokumenteret for, at imødekomme sikker anvendelse.

EGATEC hjælper med CE-mærkningen

Egatec tilbyder komplet CE-mærkning af maskiner. Processen vil typisk starte med en besigtigelse af maskinen, samt indhentning af oplysninger.
Efterfølgende udarbejdes en risikovurdering, som vil konkludere, om maskinen er sikkerhedsmæssig forsvarlig. Egatec indsamler og udarbejder den nødvendige information, som maskindokumentationen kræver.
CE-mærkningen resulterer i en komplet maskindokumentation indeholdende en overensstemmelseserklæring, samt et CE-mærke, så den aktuelle maskine kan ibrugtages på lovlig vis.

EGATECs maskiner er altid CE-mærket, med tilhørende dokumentation.

Læs mere her

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Send til en kollega

0.063