23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ISHIDA leverer fleksibilitet til lønpakkeri

En af de førende leverandører af fleksible folier og lønpakkerivirksomhed Universal Flexible Packaging har installeret yderligere tre Ishida DACS-W checkvejere på deres fabrik i Leicester som et led i virksomhedens investeringsprogram.

UFP har nu i alt fem Ishida mulitheadvægte og 12 checkvægte, som ifølge virksomheden giver præcision, fleksibilitet, hastighed og pålidelighed i håndteringen af de mangeartede krav til lønpakning, således at UFP til stadighed kan leve op til deres forpligtelser omkring kvalitet og service. Virksomheden har netop lanceret en fremstillingsform til popcorn og har bestilt en high-end Ishida multiheadvægt til udvikling at dette nye produktområde.

Et nøglekrav til de nye checkvejere var at maskinerne skulle kunne møde de seneste krav fra de engelske supermarkedskæder. Samtidig har Ishida Europe opgraderet de fleste af UFPs eksisterende modeller til disse krav. Hovedparten af de installerede checkvejere er udstyret med separate udsorteringsbeholdere til metalkontaminanter og ukorrekte portioner, interne alarmer til udsorteringer og farvesignaler til identifikation af forskellige problemer. DACS-W kan også tilvejebringe værdifuld produktinformation til efterfølgende overvågning og sporbarhed.

Alle installerede DACS modeller er udstyret med Ishidas unikke Anti-Floor Vibration (AFV) system, Ishida højfølsomme vejeceller og Digital Signal Processing (DSP) med henblik på stor vejepræcision og ensartethed ved høje hastigheder.

Alle Ishida checkvejere og multiheadvægte hos UFP giver mulighed for hurtigt produktionsskift med enkel opsætning vha. programmerbar hukommelse og nem rengøring. Desuden er alle posemaskiner under hver Ishida multiheadvægt udstyret således, at de hurtigt kan tilpasses daglige produktionskrav.
“Imødekommenhed er en vital del af vores tilbud i markedet, så vi har sikret, at hver enkelt linje i vores produktion er multifunktionel,” bekræfter adm. dir. Tinku Durrani. “Ligeså vital er udstyrets præcision og pålidelighed.”

“Som lønpakker skal vi til stadighed vise vort værd over for vore kunder. Det betyder, at vi ikke går på kompromis med vores maskinudstyr og generelt overspecifiserer for at sikre, at det kan imødekomme vore krav både nu og fremover. Vi har været meget tilfredse med Ishidas performance i denne sammenhæng.”

MULTIVAC A/S sælger og servicerer ISHIDA traysealere, multiheadvægte, X-ray scannere, og andet kontroludstyr i Danmark
For yderligere information kontakt salgschef Martin Petersen, tlf. +45 2338 8995


Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.05