23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Industrielle rensnings- og vaskeanlæg

EGATEC A/S tilbyder rådgivning om industrielle rensnings- og vaskeanlæg.

EGATEC A/S har gennemført mange projekter der omhandler industrielle vaskesystemer. EGATEC A/S har derfor en indgående viden om muligheder inden for vask, anvendelse af forskellige medier til vask, kemikalier, samt valg og dimensionering af diverse dysesystemer, der typisk skal anvendes i disse løsninger.

EGATEC A/S har leveret alt lige fra mindre kompakte vaskemaskiner, til vask af bægre i forbindelse med fødevareproduktion, og til komplette løsninger med industrirobotter, der fortager vask af større enheder, for eksempel hele motor units til tog.

Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan have brug for at få vasket, kontakt Peder Beiskjær uforpligtende og hør om dine muligheder. Ring 61 61 10 62 eller send en mail: pzb@egatec.dk

Her kan du læse mere vaskeanlæg fra EGATEC A/S.

Kort om EGATEC A/S:
EGATEC A/S blev etableret i 2003 og firmaet består nu af 16 ingeniører og teknikere, der brænder for at udvikle en optimal løsning for dig, leveret til aftalt tid. Vores fokusområder er alt inden for udvikling af specialmaskiner og robotløsninger til automatisering. EGATEC A/S har desuden egen montage- og testhal, der sikrer, at alle maskiner og robotter er testet inden opsætning.

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Send til en kollega

0.048