23948sdkhjf
Del siden
Annonce

OTV har flyttet virksomheden og udvidet produktionskapaciteten.

Efter en veloverstået flytning af virksomheden i 2013 er OTV Plast nu på fulde omdrejninger i den ny renoverede fabriksbygning i Vejen.

Årsagen til flytningen var at vi efter flere års stigende efterspørgsel, kunne vi konstatere at vores tidligere lokaler ikke var tilstrækkelige. Derfor flyttede vi i sommeren 2013 i ny renoverede og større bygning, hvor vi har fået mulighed for at følge med efterspørgslen. Vi har fået knap 2000 m2 mere produktionsareal, samt investeret i 3 nye maskiner (en drejebænk, en fræser og en sav).

Med udvidelsen af produktionen, har vi sikret at vi fremover vil være i stand til at følge den stigende efterspørgsel og nå vores vækstmål.

Vi ser en tendens til at vores kunder ønsker færdige bearbejdede emner, og disse skal leveres inden for kort tid. Vi har derfor sat stort fokus på vores salg, sådan vi kan tilbyde hurtige svartider samt kort og pålidelig levering.

OTV er et ressourcecenter og en strategisk partner i plastløsninger. Vi forsyner den skandinaviske industri med bearbejdede plastemner fra små antal til serieproduktion.

OTV løser alle opgaver inden for drejning og fræsning i plast, og vi vil med glæde hjælpe dig med din næste opgave i plast.

OTV Plast A/S
Søndergade 115
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32786308
P nummer: 1015909923

Kontaktperson

HJ
Henrik Jylov
Adm. direktør
+45 76971100 hjy@otv.dk

Send til en kollega

0.031