23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny generation af labeldispensere

På Interpack, 8.-14. maj i Düsseldorf, præsenterer MULTIVAC Marking & Inspection en ny, modulopbygget labeldispenser. Fremover indsættes den i alle MULTIVAC mærkningssystemer og er i første omgang integreret i MULTIVAC båndetikette-ringsanlæg

Labeldispensere skal leve op til mange forskellige krav: hurtighed og præcision, betjeningsvenlighed og pladsbesparelse. Omkostningseffektive løsninger skal også være fleksible, således at de kan tilpasses alle opgaver uden væsentlige ekstraomkostninger, og de skal kunne anvendes i mange forskellige industrier.
Den nye generation af labeldispensere fra MULTIVAC Marking & Inspection lever op til disse krav. Integreret styring og drev med servoteknologi betyder nøjagtig placering af etiketterne på pakkerne.

Enkel betjening
Betjeningen af MULTIVAC labeldispensere er blevet endnu nemmere med de nye ergonomiske styringer. Et eksempel er rulleskift uden brug af værktøj. Indfødningsbåndet gør produktskift hurtigere grundet få omstyringsruller. Da højden på dispenseren og dispenserkan-ten er justerbar, kan den nye dispenser nemt og hurtigt omstilles til forskellige produkter, således at driftstop minimeres. De nye dispensere betjenes via MULTIVAC HMI styring type MC 10 el. HMI 2.0, hvor selv dispensere, som er vanskelige “at nå” eller er installeret overhead, kan styres nemt og pålideligt.

De to modeller, som er lanceret, har basispapir med en bredde på 50-300 mm – en til de grå områder og en anden til anvendelse i miljøer med meget strenge krav til hygiejne.

Først i MULTIVAC båndetiketteringsanlæg
De nye labeldispensere integreres gradvist i alle MULTIVAC mærkningssystemer. Båndanlæggene er de første, hvori de nye dispensere er integreret, og de inddeles fremover i to serier: high-end serien L 310 med et stort antal optioner til produkttransport, labelplacering, printning og kontrol og omfatter også kundespecifikke løsninger.

Begynderserie med kort omstillingstid
Den nye BASELINE L 300 serie omfatter prisgunstige begyndermodeller i mellemgruppen kapacitetsmæssigt. Betjening sker via MC 10 terminalen, som er let tilgængeligt monteret på forsiden af transportbåndet. Et færre antal optionssmuligheder inden for BASELINE L 300 serien muliggør omstilling på meget kort tid og dermed kort leveringstid, og giver derfor attraktive løsninger på standard-etiketteringsopgaver.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.094