23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt profilkatalog fra Sanistål og Carl F

Nu er det nye profilkatalog fra Sanistål og Carl F på gaden.

Det nye profilkatalog indeholder præsentationer af en lang række produkter til de danske byggeri- og industrisektorer. Kataloget fortæller også om løsninger, der gør det enkelt for kunderne at bruge Sanistål og Carl F som leverandører, så det giver værdi i deres forretning.

"Og så er der også gode historier fra både kundernes og vores arbejdsliv", fortæller Marketingchef hos Sanistål, Jan Lambæk.

Ud over en profilering af koncernen, så skal kataloget løbende styrkes med artikler, der skal vække læsernes lyst til at lære Sanistål og Carl F bedre at kende, forklarer Jan Lambæk og tilføjer: "De kunder, der også ønsker prisoversigt og gode tilbud, kan benytte sig af vores nye alternativer. De kan se "10 skarpe tilbud"-platformen i butikkerne eller holde sig opdaterede med tilbud og nyheder via mail. Tilmelding til mail kan gøres online på www.sanistaal.com/da/nyhedsbrev, hos sin lokale Sanistål-butik eller faste Sanistål-kontaktperson".

Et navneløst profilkatalog?

"Det nye katalog skal vise vores virksomheds bredde og tyngde. Der er produkter til tømreren, entreprenøren, VVS'eren, den store industrivirksomhed og mange flere. Det kræver et navn, der kan favne alt det. Derfor har vi lavet en lille navnekonkurrence til læserne", fortæller Marketingchefen.

Kunder kan indsende bud på et navn til kataloget og deltage i konkurrence om en Weber gasgrill til sommerens picnic-ture. Konkurrencen løber indtil 31/5-2014 og forslag indsendes til marketing@sanistaal.dk

Profilkataloget kan ses her i elektronisk form og findes i trykt udgave i vores butikker:

https://www.sanistaal.com/da/artikler/produkter-services/profilkatalog.aspx

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.032