23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Måleteknik rettet mod uddannelsesinstitutioner

På VTM 2014 præsenterer Zebicon ”ATOS for Education”, en komplet uddannelsespakke til undervisning og uddannelse i 3D scanning og optisk måleteknik.

Hos Zebicon har man i en årrække arbejdet tæt sammen med de danske universiteter og ingeniørhøjskoler. Både i form af gæsteundervisning og studiebesøg i virksomheden, men også som leverandør af optiske målesystemer til brug i undervisning og forskning.

Inspireret af dette samarbejde har Zebicons tyske leverandør af målesystemer, GOM, udviklet konceptet ”ATOS for Education”. ATOS for Education samler industriens erfaringer og muligheder, og stiller dem til rådighed for uddannelsesinstitutioner med fokus på teknologierne og de anvendelsesmuligheder, der ligger i 3D scanning.

Alt-i-en løsning
Pakken består af et ATOS Core 3D scanner system, omfattende undervisningsmateriale med teori og principper for 3D scanning, 3D inspektionssoftware, samt demoemne til forsøg og praktisk træning for de studerende.

ATOS for Education fås til en fordelagtig pris, og supplerer uddannelsesinstitutionernes undervisning inden for følgende områder::

• 3D scanning af model eller prototype
• 3D digitalisering til dokumentation og analyse
• Reverse engineering og data til konstruktion
• Opmåling og kvalitetskontrol baseret på 3D scan
• Metrologi og GPS baseret på 3D scan

Direktør for Zebicon, Jeppe Laursen, er meget begejstret for GOMs nye tiltag. ”Vi har længe efterspurgt en løsning målrettet uddannelsesinstitutionerne. Her har vi en komplet løsning med alt inklusive, både scanner, undervisningsmateriale, træningsøvelser og gratis inspektionssoftware til alle studerende.”

Gratis opstartspakke
For uddannelsesinstitutioner uden budget til nyt hardware, tilbyder Zebicon en gratis opstartspakke. ”Education Starter Package” indeholder samme dybdegående materiale til teoretisk undervisning, som den komplette pakke med scannersystem. Pakken inkluderer også USB stick med inspektionssoftware, træningsdata og video tutorials til de studerende, samt information om teknologierne i form af plakater og brochurer.

Mød Zebicon på VTM 2014
Zebicon står klar til at præsentere 3D scanning og måleteknik, når Odense Congress Center åbner dørene til VTM 2014 d. 1. april. Med på standen er det komplette ATOS for Education setup og den gratis opstartspakke.

”Vi ved fra tidligere fagmesser, at vi får besøg af mange interesserede studerende og deres undervisere i løbet af messeugen. Vi glæder os derfor til en spændende snak om de nye muligheder, vi kan tilbyde uddannelsesinstitutionerne i Danmark, så de også kan komme godt i gang med 3D måling” afslutter Jeppe Laursen. Zebicon er distributør af 3D målesystemer fra GOM, og servicerer den danske industri med måletekniske ydelser.

Virksomhed: Zebicon A/S
Stand: A-1416

Bemærk der er vedhæftet 5 billeder. Disse kan fremsendes i højere opløsning, hvis det er nødvendigt

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Kontaktperson

Katja Ramsing
Salgschef
+45 41964956 kr@zebicon.com

Send til en kollega

0.031