23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tværfagligt og uformelt samarbejde skaber dansk innovation

For administrerende direktør Jens Peter Bredholt er det en mærkesag at kombinere teori og praksis. Det er filosofien bag virksomheden ”Kapacitet A/S”.

Der er liv i værkstedet hos produktudviklingsvirksomheden Kapacitet, hvor bl.a. en norsk virksomhed er ved at gøre en undervandsbåd klar til en opgave på dybt vand.

”Hos Kapacitet blander vi tingene: Værksted og ingeniører. Derfor har vi succes med at udvikle prototyper,” fortæller Jens Peter Bredholt. Kapacitet hjælper mest kunderne frem mod det endelig produkt, hvorefter det skal produceres et andet sted. Men Kapacitet har dog også nulserieproduktion.

Samarbejder bl.a. med GTS-institutter

Kapacitet er en af de mange danske SMV’er med en tæt relation til GTS-institutterne. Nogle gange fordi Kapacitet har brug for en ydelse fra et GTS-institut, og andre gange fordi et GTS-institut har brug for en ydelse fra Kapacitet. Kapacitet samarbejder med en bred gruppe af GTS-institutter, som omfatter DHI, DELTA, DFM, Teknologisk Institut og FORCE Technology.

Centralt for SMV’er at have adgang til testfaciliteter

Efter Jens Peter Bredholts mening er det helt centralt, at GTS-institutterne tilbyder teknologier og testfaciliteter, som ikke findes andre steder i Danmark. For det er helt oplagt, at staten finansierer faciliteter, som mange virksomheder kan have glæde af parallelt.

Læs hele historien og interviewet med Jens Peter Bredholt.

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047