23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tick Cad: Nyhedsbrev marts 2014

Autodesk frigiver release 2015. Læs her om ændringerne i Product Design Suite, lancering og vores nye samarbejde Global e-Training, som er førende udbyder af on-line kurser.

I går kl. 15.00 frigav Autodesk release 2015. Dette nyhedsbrev vil derfor primært omhandle ændringerne i Product Design Suite. Alle de nye features og nye muligheder glæder vi os til at præsentere jer for til et af vores lanceringsarrangementer.
Læs også om vores nye samarbejde med Global e-Training, som er førende udbyder af on-line kurser.


Autodesk frigiver release 2015
Autodesk frigav release 2015 den 27. marts og den nye version vil for de flestes vedkommende være, at finde i subscriptioncenteret den 16. april.

I den forbindelse vil der være en del ændringer i Product Design Suiten, hvor der fremover kun vil være 2 versioner hhv. Premium og Ultimate.

Product Design Suite Standard kommer fremover til at hedde Product Design Suite Premium, mens Premium og Ultimate bliver samlet i Product Design Suite Ultimate. Navnet Product Design Suite Standard kommer til at forsvinde.

Har du en Product Design Suite Standard – Læs her

Product Design Suite Standard licenser med aktiv subscription vil blive migreret til Product Design Suite Premium. De fremtidige subscription omkostninger for Product Design Suite Premium vil komme til, at svare til de nuværende omkostninger for Product Design Suite Standard. Prisen på subscription ændrer sig altså ikke.

Product Design Suite Premium 2015 vil indeholde flg. programmer:
• Autodesk Inventor
• AutoCAD Mechanical
• AutoCAD Raster Design
• Vault Basic
• ReCap
• Autodesk 3ds Max Design
• Autodesk Navisworks Simulate

Autodesk SketchBook Designer, Showcase samt Mudbox er ikke længere en del af Product Design Suite.

Har du en Product Design Suite Premium eller Ultimate – Læs her
Product Design Suite Premium licenser med aktiv subscription vil blive migreret til Product Design Suite Ultimate. Der vil være en mindre prisstigning på subscription for tidligere Premium licenser.

Product Design Suite Ultimate 2015 kommer til at indeholde flg. produkter:
• Product Design Suite Premium
• Autodesk Inventor Professional
• AutoCAD Electrical
• Navisworks Manage

Autodesk SketchBook Designer, Showcase, Mudbox samt Alias Design er ikke længere en del af Product Design Suite.

Hvad så med ShowCase, MudBox, Alias Design og SketchBook?
Du kan fortsat anvende programmerne i R2014, som en del af din ret til at anvende tidligere versioner, og der vil i en overgangsperiode være mulighed for, at tilkøbe programmerne enkeltvis ved, at tegne subscription på dem.
Kontakt Tick Cad for yderligere info og pris.

Har du ikke subscription – læs her
Hvis du har fravalgt subscription er det muligt, at gentegne den med tilbagevirkende kraft indenfor 1. år og derved sikre den investering, der er foretaget. Er det mere end 1 år siden subscription aftalen stoppede kan vi frem til 24. april tilbyde op til 30% rabat på opgradering. Licenser i R2008 eller ældre kan ikke længere opgraderes.

Kontakt Tick Cad – så finder vi den bedste løsning.

Lancering - Kom og se alle nyhederne
Tick Cad indbyder til lancering hvor du kan se alle nyhederne i Product Design Suite. Dagen byder også på Tips og Tricks til Vault.
Der udsendes invitation snarest.

Kursus - når du har tid
Tick Cad har indgået aftale med Global eTraininng, der er førende udbyder af webbaseret undervisning - vi glæder os over, at kunne tilbyde dig undervisning, når du har tid!

Med et on-line kursus har du friheden til selv at vælge hvornår, hvilke områder og i hvilket tempi du ønsker din læring. Alle kurserne er designet til, at give dig en solid forståelse af funktioner og muligheder i din software. Undervisningen foregår ved hjælp tekst, lyd, videopræsentationer og praktiske opgaver og afsluttes kapitelvis med en test.
Kurserne henvender sig til den helt nye bruger, som kapitelvis vil tilegne sig viden og til den øvede bruger, der har behov for et opslagsværk.

For kr. 1.990 får du et helt års adgang og der er selvfølgelig muligt for at fortsætte aftalen derefter.
Se mere her: http://tickcad.dk/kurser

Husk
Det er ikke muligt, at vise alle muligheder på hjemmesiden, så kontakt os for før du køber, opgraderer eller gentegner subscription, så finder vi den rigtige løsning til en samlet dækning af din virksomheds behov.

Tick Cad Konsulenthjælp
Skal du have opdateret eller udvidet jeres CAD installation, eller overvejer I at få programmeret specifikke regler og add ins - Så kontakt os for et godt tilbud.

Vi løser alle opgaver indenfor Inventor, AutoCAD og Vault (+Workgroup/Pro).

Tick Cad Support
Har du en udfordring med Inventor, AutoCAD eller Vault, så lad os løse det hurtigt og nemt via Teamviewer. Vi laver også gerne undervisningsforløb, hvor du kan få gennemgået en specifik funktion uden at bruge kostbar tid på kursus.
Gå ind på Tick Cad supportcenter og vælg Demo af software, Installation eller Support.

Vil du vide mere? Så er vi her for det samme

Med venlig hilsen
Karina H. de Lichtenberg
Tlf. 2258 7807
Mail kl@tickcad.dk
www.tickcad.dk






Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

KHdL
Karina H. de Lichtenberg
+45 72 118 184 kl@tickcad.dk

Send til en kollega

0.031