23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pakkemaskiner: MULTIVAC udvider sit program med en ny begyndermodel

På interpack lancerer MULTIVAC den nye R 085 pakkemaskine – en begyndermodel til både fleksible og stive folier. Maskinen er velegnet til pakning af både non-food produkter og fødevarer.

Den nye R 085 begyndermodel er rettet mod de virksomheder, der ønsker at gå i gang med automatisk dybtrækspakning. Maskinen kan leveres med fire standardformater; der kan pakkes slicede varer og individuelle produkter, og der kan produceres med både stive og flek-sible folier. På R 085 kan man køre med både MAP og vakuum, så producenterne også kan leve op til kravene om længere holdbarhed på deres emballerede produkter. Med en dybde på op til 80 mm giver R 085 mulighed for stor variation i pakkelayouts. Elektriske drev anvendes til både løftesystemer og foliekæder; det betyder, at R 085 også opfylder kravene til mindre energiforbrug.

Den nye model er MULTIVACs svar på trenden inden for emballeringsindustrien. Kravene til især højkvalitets-pakning af små mængder stiger inden for alle sektorerer, og betjeningsvenlige begyndermodeller er lige så efterspurgte som større løsninger, der kan omstilles hurtigt og enkelt.

R 085 kan begge dele: den er udstyret med IPC 06 maskinstyring samt HMI 2.0 brugerinterface med 12.1" touchscreen. HMI’en er integreret i styreskabet og sikrer enkel og ergonomisk betjening af maskinen. R 085 har også hurtigskift af form- og svejseværktøjer med skuffesystem, som er integreret i værktøjskontruktionen, hvilket gør skift til andre pakkeformater nemmere.

R 085 er p.t. den mest prisgunstige model i MULTIVAC programmet – maskinen står i høj kurs specielt hos mindre og mellemstore virksomheder. R 085 er designet i henhold til MULTIVAC Hygienic DesignTM, som gør, at maskinen nemt rengøres både ind- og udvendigt.

Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og markedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har lidt over 4000 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, PFM, Ishida og Bizerba samt samarbejde med BEMIS Europe.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.031