23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk industri og håndværk efterspørger elektronisk samhandel

Sanistål tilbyder sine kunder en bred palet af e-handelsløsninger bl.a. webbutik, elektronisk sagsstyring og elektronisk integration. Nu tilføjes endnu en dimension til rækken af effektiviserende services.

Dansk industri og håndværk efterspørger i stigende grad digitale løsninger. Ifølge en nyligt gennemført analyse, foretrækker hele 77 % af Saniståls kunder, at kommunikationen med Sanistål – herunder information og markedsføring – foregår digitalt via internet, mobil, e-mail og sociale medier. Det seneste udspil fra Saniståls e-handelsafdeling er app’s til smartphones.

Mulighed for at handle på farten
Udviklingen går i retning af, at der skal være mulighed for at handle når og hvor, man ønsker det. Sanistål udbygger nu den elektroniske palet med en app, som giver direkte adgang til webbutikkens 130.000 varenumre, uanset hvor man befinder sig. Med app’en kan man bestille varer og benytte favoritlister akkurat, som når man handler i webbutikken fra en PC.

Saniståls app tilbyder også en scannerfunktion, som gør det muligt at anvende mobilen som stregkodescanner i forbindelse med genbestilling af varer. Og i de fysiske Sanistål-butikker kan app’ens scannerfunktion benyttes til at se egne priser samt registrering af varekøb, så processen ved kassen forkortes.

”Vi forventer, at app’en bliver en stor fordel for de af vores kunder, som er på farten, typisk håndværkere, servicemontører m.fl. De ønsker at effektivisere deres hverdag og eksempelvis bestille varer på stedet, fremfor at vente til de kommer til en computer, eller komme hurtigere gennem kassen, når de handler i vores fysiske butikker. Det mindsker tidsspilde og gør arbejdsdagen mere effektiv,” fortæller e-handels- og marketingdirektør, Claus Ejlertsen.

E-handelsløsninger til alle behov
”Sanistål har en bred målgruppe med individuelle digitale behov. Det er vigtigt for os, at vi imødekommer så mange af disse behov som muligt med elektroniske løsninger, der understøtter deres forretning” fortæller Claus Ejlertsen.

I 2013 introducerede Sanistål en ny webbutik med det formål at gøre samhandelen med kunderne hurtigere og mere effektiv. Via webbutikken er der adgang til en række e-handelsløsninger; elektronisk integration, stregkoder, scannere og ikke mindst Saniståls nye app, som kan downloades gratis i App Store eller Google Play.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047