23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beregning af rørspændinger

Process Engineering A/S beregner spændingerne i dine rør, med Triflex, Caesar II & Rohr2

Process Engineering A/S beregner spændingerne i dine rør, med Triflex, Caesar II & Rohr2

Mange rørsystemer med store variationer i tryk og temperaturer, herunder damprør, olierør og fjernvarmerør, har på grund af temperaturudvidelserne og tryk, meget stor spændingsbelastning på bøjninger og pumpeflangerne.

For at imødegå alle disse problemer beregner vore eksperter rørene i moderne softwareprogrammer, der tilgodeser de gældende normer der skal tages hensyn til eks. EN 13480 eller ASME B31.3 m. fl.

Hos Process Engineering A/S har vi for at kunne give endnu bedre og kvalificeret support , anskaffet og uddannet vore erfarne personale i at bruge Rohr2®, som er et europæisk program.

Vi kan derfor i dag tilbyde beregning i Caesar II, Triflex & Rohr2, fordi vi har alle de nyeste og bedste programmer til stress analyse af rørsystemer til rådighed. Vi kan løse netop dine opgaver. Designer vi dit rørsystem, kan vi integrere det på ganske kort tid i eksempelvis Rohr2®, og så vi har en effektiv arbejdsgang med minimum af resurse spild.

Med Rohr2 kan vi integrere din rørbro og regne det hele som en samlet enhed, med ophæng tilslutninger og understøtninger. Har du behovet for en evaluering af komplekse rørsystemer, kan vi beregne og give ændringsforslag til aflastning og redesign i det omfang der er behov for dette.

Har du behov for at få beregnet din beholder, har vi specialister her også, som også anvender den seneste state-of-the-art software. Normer som EN 13445 – AD2000 – ASTM – BS5500 er helt almindeligt for vore eksperter.

Kontakt Knud A. Andersen på 52133129 hvis du vil vide mere og har aktuelle tekniske behov.

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

JGP
Jørn Gammeljord Pedersen
Salgsingeniør
+45 27880736 jgp@proeng.dk

Send til en kollega

0.047