23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EGATEC A/S tilbyder forsyningssystemer

EGATEC A/S har udviklet forsyningssystemer, hvor blandt andet styring af væsker som motorolie, kølemidler og lignende er muligt at transportere.

EGATEC A/S har udviklet forsyningssystemer, hvor blandt andet styring af væsker som motorolie, kølemidler og lignende er muligt at transportere. Dette er muligt at gøre med et kompakt og integreret forsyningssystem, som også kan håndtere udpumpning af selv brugte væsker, med brug af kraftige kemikalieresistente membranpumper.

EGATEC tilbyder også et komplet tanksystem med lagring af nye og brugte væsker, hvis dette ønskes.

Denne type pumpe- og forsyningssystemer egner sig specielt godt til større motorværksteder, vedligeholdelse af tog, og andet tungindustri med brug af væsker.

Det er desuden muligt at integrere et online guide system. Dette muliggør en nem, enkel og fejlfri betjening, hvor dispenseringsmængder på de rigtige steder styres.

Læs mere her

Kort om EGATEC A/S:
EGATEC A/S blev etableret i 2003 og firmaet består nu af 16 ingeniører og teknikere, der brænder for at udvikle en optimal løsning for dig, leveret til aftalt tid. Vores fokusområder er alt inden for udvikling af specialmaskiner og robotløsninger til automatisering. EGATEC A/S har desuden egen montage- og testhal, der sikrer, at alle maskiner og robotter er testet inden opsætning.

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Send til en kollega

0.062