23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når kun det bedste er godt nok…

Det stod på ingen måde i kortene hos Aksel Uglvig Jensen, at han skulle blive indehaver af ét af landets større rekrutterings- og headhunterfirmaer med fokus på ledere og tekniske specialister.

Med en baggrund som finmekaniker, maskintekniker og diplomleder var vejen og karrieren lagt på skinner, indtil dagen hvor grundlæggeren af Skelmose, Jørn Skelmose, spurgte Aksel Uglvig Jensen, om ikke han kunne tænke sig at overtage firmaet.

Efter lidt betænkningstid og følen efter, måtte Aksel Uglvig Jensen erkende, at det med at arbejde med mennesker i den grad var én af hans store styrker, som han tilmed trivedes ved. Svaret blev derfor et ”Ja”.

Her 10 år efter overtagelsen og mere end 25 år efter firmaets grundlæggelse er Aksel Uglvig Jensen kommet på fornavn med en del af landets direktører, ledere og tekniske specialister – de har alle haft kontakt med Aksel som enten kandidat eller kunde.

Et kig på LinkedIn viser at næsten 3.000 mennesker mener, at det er en god idé at kende Aksel – et netværk, der konstant vokser til gavn for alle parter.

Bo Skaibek Brinch, Styropack udtaler: ”Aksel Uglvig Jensen formår konstant at forventningsafstemme samt gøre processen i rekruttering yderst behagelig og afslappet. Hans ærlighed og nysgerrighed åbner op for kommunikationen og han viser en naturlig interesse i ens kompetencer og dykker ned i ens potentiale og ser muligheder, ikke begrænsninger.”

Tit og ofte har Aksel Uglvig Jensen allerede ved det indledende møde med en kunde omkring en stilling, en idé om de første 2-3 potentielle kandidater og ofte viser det sig, at fornemmelsen holder stik.

”Selvom jeg på min vej møder mange kandidater, så gælder det om overfor alle at udvise seriøsitet og ordentlighed – det gælder også for dem, der ikke får stillingen” udtaler Aksel Uglvig Jensen og pointerer, at mange nye kunder findes blandt kandidater, som ikke fik en aktuel stilling, men som følte, at Skelmose udviser en adfærd, der gør, at de selv efterfølgende ønsker at bruge Skelmose, når behovet opstår.

Flere af kunderne har været med fra overtagelsen for 10 år siden og kunne ikke forestille sig andre til opgaven: Kvaliteten i ansættelserne og et prisniveau som afspejler, at man ikke skal forrente et fint hovedsæde eller dyre biler, gør at alle virksomhedsstørrelser kan være med og opleve værdi i Skelmoses ydelser.

”Kriser kommer og går – Skelmose består” kommer det med et lunt glimt i øjet fra Aksel Uglvig Jensen med henvisning til at den nu overståede finanskrise betød et farvel til en pæn del af konkurrenterne i branchen. I modsætning hertil har Skelmose formået at vokse til en skare af partnere fordelt over hele landet, som hver dag er med til at sikre industrien de rette medarbejdere.

Partnerskaren er baseret på en bred vifte af mangeårige kompetencer, som sikrer, at Skelmose i mange tilfælde kan bistå med de fleste udfordringer, som erhvervslivet står overfor i det daglige.

Når Skelmose sikrer de rette medarbejdere til industrien, sker dette gennem enten headhunting og rekruttering, via interimansættelser eller decideret rådgivningsarbejde udført af enten Aksel Uglvig Jensen selv eller én af de mange erfarne partnere.

Skelmose har specialiseret sig som industriens leverandør af menneskelige ressourcer med en oftest teknisk baggrund. For at kunne efterkomme kundernes behov for rekruttering af ledere og specialister med en mere administrativ, økonomisk eller kommerciel baggrund, var det for nogle år siden nødvendigt for Aksel Uglvig Jensen at oprette søsterselskabet Uglvig. Dette selskab bistår med samme grundighed og kvalitet erhvervslivet med tilsvarende ydelser, således, at ingen behøver gå forgæves, når det gælder om at finde den rette medarbejder.

Aksel Uglvig Jensen ser forventningsfuldt frem til de kommende år, hvor Skelmose sammen med kunder og kandidater efterlever devisen om, at kun det bedste er godt nok, når de rette medarbejdere skal være med til at skabe stærke virksomheder.

10 års jubilæet vil naturligvis blive markeret – Aksel Uglvig Jensen er vært ved en reception for kunder, samarbejdspartnere, venner af huset, familie samt øvrige forretningsforbindelser fredag den 22. august kl 13.00 – 16.00 i Kaj Lykke Golfklub i Bramming. Tilmelding bedes ske senest d. 15. august.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.047