23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udfør niveaumåling på aggressive væsker!

Niveau bestemmelse af et aggressivt medie, er muligt med special sonder. EGE-Elektronik tilbyder niveau sensor type MFP, som med coatede sonder, er i stand til dette. Læs mere her.

Fleksible MFP-sensorer fra Ege-Elektronik muliggør en sikker og nøjagtig registrering af niveauer, pga. en speciel udførelse med en udvendig speciel sonde belægning, der gør at ingen sensor metaldele kommer i berøring med mediet. Belægningen er lavet af stoffet PFA, der er en High Tech flourplast, der er kemikalie- og varmestabil. Derved udvides enhedernes anvendelsesområde ikke kun til at kunne måle på olie, vand, emulsioner eller gods, til nu også at kunne overvåge stærkt ætsende medier på en pålidelig måde.
MFP-sensorer fungerer uafhængigt af skumdannelse, densitet, temperatur og tryk efter det guidede mikrobølgeprincip og opnår en nøjagtighed på ±5 mm for alle medier. Sensorerne er udført i kapslingsklasse IP 67 og er velegnede til snævre pladsforhold og til medietemperaturer fra -5 til +80 ℃.
De fås med en enkel sondepind, dobbelte sonde eller koaksialsonde og kan således tilpasses optimalt til de forskellige indsats krav i forbindelse med flydende og faste medier. De kan valgfrit udstyres med to PNP-udgange eller en analog 4…20 mA strømudgang.
Sensorerne monteres i beholderen oppefra ved hjælp af et ¾ʺ-gevind. Fås i standardlængder op til 80 cm. Ege-Elektronik fremstiller gerne speciallængder på kunde forespørgsler.
Udlæsnings og taste huset på enden af sonden kan drejes 360° efter behov, samt indeholder et letlæseligt LCD-display med betjeningspanel, der sikrer en ukompliceret indstilling af sensoren.  Hvor der ikke er behov for udlæsnings display og indtastnings muligheder, tilbyder EGE-Elektronik special fremstillede versioner.

EGE-Elektronik ApS
DK-6200 Aabenraa
Telefon: +45 70207271
eMail: Salg@EGE-Elektronik.com
Internet: www.EGE-Elektronik.com
Kontakt: Lars Iversen
eMail: Lars.Iversen@EGE-Elektronik.com
Mobil: 20230071

Ege-Elektronik Specialsensorer ApS
Forstalle 79
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19351483

Send til en kollega

0.039