23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hvidbog (white paper) omhandlende modificeret atmosfære

Formålet med hvidbogen ”Modified Atmosphere Packaging Quality Control" var at lave et opslagsværk for ‘bedste praksis’ vedrørende MAP.

Ringsted, Danmark – En ny hvidbog omhandlende essentielle kvalitetssikringsforhold, når der pakkes i modificeret atmosfære (MAP) indenfor fødevareapplikationer, kan nu fås via Dansensors hjemmeside, http://dansensor.com/solutions/campden-white-paper

Hvidbogen er resultatet af et samarbejde mellem Dansensor og Campden BRI, UK. Hvidbogen ”Modified Atmosphere Packaging Quality Control” giver folk indenfor branchen et godt overblik over skik og brug indenfor MAP kvalitetskontrol og kvalitetssikring. Hvidbogens målgruppe er kød, fjerkræ, mejeri-produkter, snacks, bagte/kogte fødevarer, fisk og skaldyr, kaffe, færdigretter og ”convenience foods”, som alle kan have fordel af en lang holdbarhed.

“Selvom MAP har eksisteret i mange år bliver vi jævnligt stillet spørgsmål omkring emnet af folk, der for nyligt har stiftet bekendtskab med processen eller af fødevarerproducenter, som gerne vil bekræftes i, at de følger de rigtige procedurer. ”I stedet for at henvise folk til forskellige andre kilder kan vi nu forsyne dem med en god vejviser til, hvad der skal overvejes i evaluerings- og beslutningsprocesserne,” sagde Karsten Kejlhof, Sales & Marketing Director, Dansensor.

Dokumentet er på 11-sider og er inddelt i adskillige afsnit sådan at informationerne nemt kan forstås og refereres. Det inkluderer en definition på MAP, hazard analysis critical control points (HACCP), audits/certifikationer (IFS, BRC, ISO), sporbarhed og en grundlæggende kvalitetssikrings/kvalitetskontrol-tjekliste for MAP produktion.

Hvidbogen beskriver bl.a. i detaljer emner som testhyppighed, prøvestørrelse, pakkehastighed, on- og ofline tests, regulatoriske anliggender, sporbarhed med videre.

“Vores mål var at lave et opslagsværk for ‘bedste praksis’ vedrørende MAP. Et som ikke kun kunne bruges som en referencekilde af fødevareproducenter, men også som et grundlæg-gende uddannelsesdokument for dem, som pt. tager kurser på universitetsniveau i fødevareproduktion eller pakning/emballage”, sagde Kejlhof.

Om Campden BRI
Campden BRI yder teknisk, lovgivningsmæssig og videnskabelig bistand og forskning til fødevare- og drikkevareindustrien i hele verden med et omfattende “jord til bord” sortiment af serviceydelser, der omfatter landbrugsproduktion, analyse og tests, bearbejdning og fremstilling, sikkerhed, træning og serviceydelser indenfor teknisk information. Medlemmer og kunder kan drage fordel af deres færdigheder, der er førende indenfor branchen hvad angår analyse, produkt- og procesudvikling samt sanse- og forbrugerstudier, der inkluderer en specialafdeling for øl- og vinbrygning. Yderligere informationer: www.campdenbri.co.uk.

Om Dansensor
Dansensor, et selskab ejet af MOCON, er den førende globale udbyder af innovativ gas-sensorteknologi indenfor fødevarebranchen. Yderligere informationer: www.dansensor.com

Om MOCON
MOCON er en førende udbyder af instrumentering og konsulentvirksomhed samt laboratorie serviceydelser til medicinal- og fødevareindustrien samt andre industrier i hele verden. Yderligere informationer: www.mocon.com

MOCON Europe A/S (Dansensor)
Rønnedevej 18
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70603810
P nummer: 1002324672

Send til en kollega

0.031