23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WALTER TITEX HM dybhulsbor – i nye dybder!

Dybhulsboring bliver vanskeligere og vanskeligere proportionelt med boredybden. Værktøjsproducenten WALTER har derfor udviklet og designet TITEX HM dybhulsboret Suprime DC170.

Længere levetid
WALTER TITEX har med Suprime DC170 lanceret et stærkere HM dybhulsbor med en markant længere levetid, som reducerer vibrationerne, uden at gå på kompromis med hullernes kvalitet, og øger produktiviteten selv i ekstreme dybder.

Nytænkning
"Suprime DC170 dybhulsboret er en anderledes og helt unik måde at tænke bor på. Den innovative udformning og specielle konstruktion af styrelisterne, samt placeringen på boret, øger stabiliteten og reducerer vibrationerne under boreprocessen, til et absolut minimum, når der skal bores i ekstreme dybder. Der kan opnås langt højere produktivitet, hvor det ikke før var muligt grundet selve dybden,” udtaler salgsingeniør, Niels Lauesen, fra AVN Teknik.

Bortleder effektivt varmen
Dybhulsboret kan ved ekstreme mekaniske belastninger, ved skrå udgang eller ved tværboring, bortledede varmen effektivt langs med de radiale styrelister. Kølekanalerne, som udviklingsafdelingen har designet og udviklet specielt, leder kølemidlet let videre, så det giver en kontinuerlig strøm af kølevæske, så spåntransporten optimeres, hvor der er mulighed for spånklemning, ifølge salgsingeniør, Niels Lauesen, fra AVN Teknik.

50% stærkere end konventionelle bor
HM dybhulsboret Suprime DC170 er op til 50% stærkere end konventionelle HM dybhulsbor, da HM materialet bag skærehjørnet giver en stabilitet og en afledning af høje temperaturer, som genereres under boreprocessen, hvilket efterlader borhovedet uden slidtage, og derved opnås endnu bedre og finere hulkvalitet.

Dimensioner
Suprime DC170 borene fås i dimensionerne 3,0 -16,0 mm.

Kontakt AVN Teknik, på tlf. 70 20 04 11, for yderligere information!


AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.046