23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt dansk/belgisk samarbejde med sigter

Besøg SP Technologies stand J7240 og se en 24“ sigte i funktion og få en snak med Sweco, som SP Technologies har indledt et nyt samarbejde med.

Det belgiske firma Sweco har stor erfaring med fremstilling og levering af sigter og separatorer til bl.a. fødevare-, pharma-, mineral-, plastik- og kemi industrien.

Sweco´s leverance af sigter og separatorer passer rigtig godt ind til SP Technologies produktprogram, som er levering af maskiner og udstyr for håndtering af pulver og granulat produkter til bl.a fødevareindustrien.

Sweco fik den første vibrerende separator patenteret i 1942 og har lige siden løst opgaver tilpasset kunders behov. Sweco har 13 produktionssteder og over 100 servicekontorer i verdenen. Med denne globalt engagement, kan kunden være sikker på at Sweco levere den bedste service i branchen, uanset hvor de befinder sig.

Sweco er en førende producent af skræddersyede industriel separations udstyr. Der fremstilles både runde, rektangulære, centrifugal og farmaceutiske separatorer. Sweco´s dygtige team vil i tæt samarbejde med kunden tilpasse deres maskiner, så de passer til kundens behov.

Rigtig mange af Sweco´s salgsingeniører har været i firmaet i over 20 år og med deres dygtighed, uddannelse og store know-how, har det hjulpet Sweco til at forblive førende indenfor procesteknologien i over 50 år.

Sweco har flere testcentre i verdenen og her kan ydes en omfattende analyse af kunders produkter på den brede vifte af testmaskiner Sweco har til rådighed. Der kan køres test i lille skala, halv skala eller i fuld skala, så Sweco kan afgøre hvilken af deres maskiner der er bedst egnet til kundens opgave.

SP Technologies produktprogram:
- Sække tømme stationer
- Big bag tømme- og fyldestationer
- Transport- og flexible snegle
- Cellehjulssluser
- Tovejsfordeler
- Manuel og automatisk afspærringsventiler
- 2-3-4 skiftespor
- Rørbøjninger og rørkoblinger
- Slidstærke rørbøjninger
- Powderflight

SP Technologies ApS
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27674623
P nummer: 1010492633

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079