23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kundeorienteret hjemmeside fra Door System A/S

Der er masser af se på på Door Systems nye hjemmeside. "Vi har forsøgt at gøre det enklere at finde frem til de produkter de enkelte kundesegmenter oftest efterspørger" Siger salgschef Mads Borne.

Door System A/S i Hasselager har lanceret en ny hjemmeside med vægten lagt på " enkel adgang til det kunderne oftest har behov for"!

"Da vi udviklede den nye hjemmeside var der to ting der skulle passe sammen. Det ene var, at det skulle være kundens behov for information, snarere end Door Systems behov for reklame, der skulle komme frem og dernæst skulle vort nye servicekoncept lanceres på samme side."

Door Systems servicekunder kan nu bestille både hasteopgaver og almindelige reparationer online, samt følge med i hvor langt sagen er kommet. Alle bestillinger går online til montørerne der via det centrale planlægningssystem sendes ud når en akut sag dukker op. En yderligere fordel ved systemet er, at der kan trækkes en statistik på hver eneste dør! Dermed kan kunden og Door System vurdere om den rigtige løsning er valgt, om det bedre kan betale sig at skifte til nyt eller om yderligere reparation kan betale sig!

Besøg den nye side her!

Door System A/S
Agerskovvej 16
8362 Hørning
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21226734
P nummer: 1004778719

Send til en kollega

0.046