23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kabelgennemføringsplader on demand – nemt, hurtigt og individuelt!

Eegholms leverandør af kabelgennemføringer – Murrplastik – giver dig nu mulighed for online at konfigurere din kabelgennemføringsplade. Pladestørrelsen kan variere fra 10 x 10 mm op til 3000 x 1500 mm.

Indtil nu har det kun været muligt at købe kabelgennemføringsplader i standard størrelser og udførsler og med fast definerede huller.

Nu kan du selv bestemme om pladen skal være ottekantet, rund eller oval. Den kan være 1 x 1 cm eller 1,5 x 3 meter og være forsynet med 111 kabelgennemføringer og/eller 888 kabelforskruninger ligegyldigt om det er kabler med eller uden stik, ligegyldigt om der skal monteres fladkabler, stærkstrømskabler eller pneumatikslanger eller en kombination.

Med få klik kan du konfigurere din egen kabelgennemføringsplade
Alt er muligt med det nye koncept ”kabelgennemføringsplader on demand”, som kan konfigureres individuelt via www.mp4you.de. Med ganske få klik og med mulighed for at uploade en CAD tegning bestilles kablegennemføringspladen. Inden for 24 timer modtager du en konstruktionstegning og et tilbud. Få dage senere leveres produktet just-in-time – allerede fra en batch størrelse på 5 styk.

Stort set ingen begrænsninger
Elektrikeren bliver til tider udfordret ved komplekse kabelmonteringsopgaver i skabe, når der skal monteres forskellige kabeltyper og –diameter, med forskellige størrelser. Med Murrplastiks kabelgennemføringsplader on demand er alle muligheder åbne. Der er stort set ingen begrænsninger.

• Kabelgennemføringspladen kan udføres i alle tænkelige former i mål fra 1 x 1 cm op til 1,5 x 3 meter.
• Åbninger til kabelgennemføringer i alle størrelser.
• Placering af uendelig mange huller til ledninger i størrelser fra 1-50 mm.
• Antallet af gennemføringer er kun begrænset af pladestørrelsen.
• Kabelgennemføringspladen kan forsynes med brandhæmmende materiale eller en EMC-beskyttelse.
• Pladen udføres i rustfrit stål type V2 A eller kunststof type PE 300
• Leveres med kraftig trækaflastning eller mindre trækaflastning så kabler kan monteres fra begge sider.
• Tæthedsklasse – op til IP69

Én kabelgennemføringsplade til alle opgaver
Industrien kan drage store fordele af ”kabelgennemføringsplader on demand”. Det er ikke længere nødvendigt at have flere forskellige gennemføringsplader på lager eller behov for at tænke på hvilken kabelgennemføringsplade, der nu passer til applikationen. Med ”kabelgennemføringsplader on demand” løses de mest forskelligartede ”gennemføringsproblemer” med én plade.

Forespørgsel, bestilling og levering inden for få dage
Det er meget simpelt at bestille en kundespecifik kabelgennemføringsplade. Med få klik på www.mp4you.de har du konfigureret pladen. Der er mulighed for at uploade en CAD tegning med alle tekniske data. Du kan også kontakte Jan Bossen, som sidder klar ved telefonen med teknisk rådgivning.

Inden for 24 timer modtager du en tegning og et tilbud. Efter tegningsgodkendelse sendes kabelgennemføringspladen inden for 10 arbejdsdage.


Yderligere information
Product Manager Jan Bossen, direkte 2168 3482, jb@eegholm.dk eller kig forbi www.eegholm.dk, Facebook eller LinkedIn

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047