23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pallemagasin Elektrisk PallEvator Q1 til stabling/nedstabling af 25 paller

Q System i Galten har i flere år produceret PallEvator pallemagasinet med plads til 25 paller til virksomheder, der har fokus på en effektiv pallehåndtering i gulvhøjde.

Produktudvikling som en naturlighed
"Et produkt må aldrig være statisk; der skal altid videreudvikles, og som en naturlig del af denne proces lytter vi altid til vores kunders ønsker og behov.

I de senere år har vi oplevet en øget efterspørgsel efter vores PallEvator pallemagasiner til 15 paller, men samtidig ønsker flere af vores kunder et pallemagasin til 25 paller. Det har vi kunnet levere, uden at vi har skullet produktudvikle yderligere på vores pallemagasin.

Dermed ikke sagt at vi ikke produktudvikler, for vi lytter naturligvis til vores kunders behov" udtaler Lars H. Mortensen fra Q-System, der udvikler PallEvator pallemagasinet.

PallEvator er også en økonomisk gevinst
Hos de fleste af vore kunder, der har købt et pallemagasin, er den primære årsag, at man vil skåne personalet for tunge og skæve løft, som ofte sker, når pallerne manuelt skal stables ovenpå hindanden.

Med den automatiske stabling eller nedstabling af pallerne i pallemagasinet foregår pallehåndteringen i gulvhøjde, hvilket blandt andet har den fordel for virksomhederne, at de opnår et optimeret palleflow.
En anen fordel er, at der bliver mindre truckkørsel i produktionsområdet og dermed et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne med hensyn til støj og luftkvalitet.

Let og hurtig at installere
PallEvator pallemagasinet er el-drevet og derfor meget let at installere, men også at flytte, hvis palleflowet i virksomheden skulle blive ændret.

Link til vores hjemmeside hvor du blandt andet kan se flere nyheder eller cases:
http://www.q-system.dk/cases/pallemagasiner.aspx

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores PallEvator pallemagasin.

Stefan Stokvad
Mobil: 2321 4773
Mail: stefan.stokvad@q-system.dk

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16440973
P nummer: 1001099712

Send til en kollega

0.047