23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VMC 4011 truck-computer indsamler data for at øge markedsudbyttet

VMC 4011 truck-computer fra Data Respons’ partner, NEXCOM, sigter på at levere markedsdata til felt-medarbejdere og on-site managers for at øge produktiviteten.

Målrettet mod mobile dataterminaler monteret på tunge køretøjer og maskiner er VMC 4011 pakket med dataindsamling, bearbejdning, visning- og overførelseskapaciteter. VMC 4011 kan assistere med at holde styr på operationer i feltet og tunge maskiner, herunder industrier, som inkluderer landbrug og skovbrug, minedrift, byggeri og havne.

Under arbejdet er geo-information og visuel assistance afgørende for operationel effektivitet. For at kunne supportere grafiktung Geographic Information System (GIS) software er VMC 4011 bygget med Intel® Atom™ D2550 processor, op til 4 GB DDR3-hukommelse og udstyret med en 12,1” touchscreen. Truck-computeren kan vise geospatiale data, terrænmodeller, graf-gitre og videobilleder. Oplysninger, der kræves for at kunne planlægge i landbruget, kortlægge, containerhåndtering og endnu flere er ved brugerens fingerspidser gennem funktionstast- indstillinger.

VMC 4011 kan også øge byggepladsens sikkerhed med understøttelse af præcis positionering. Med en indbygget GPS kan truck-computeren give forskellige niveauer af positionsnøjagtigheder, der kræves af mobile dataterminaler, der muliggør funktioner såsom geo-hegn, selv-navigation og sporing af aktiver, som er afgørende for at styre on-site trafikuforudsigelighed og lokalisere fejlplacerede tunge maskiner.

Desuden er VMC 4011 udstyret med et rigt sæt af grænseflader til at kommunikere med tunge maskiner. Gennem CAN-bus og seriel kommunikation samt digitale og analoge signaler kan VMC 4011 indsamle driftsdata og uploade den via 3G / Wi-Fi-netværk, hvilket giver felt-medarbejderen mere kontrol over tunge maskiner og on-site managers får hermed driftsstatus. Den valgfrie OBD II-interface er også tilgængelig for forebyggende diagnose og vedligeholdelse af tunge maskiner til at maksimere maskinens oppetid.

For at modstå driftsmiljøer har VMC 4011 bestået MIL-STD-810G vibrationstesten for at sikre robust og pålidelig dataudveksling og kan afbøde potentielle udført interferenser ved at følge SEA J1113, SAE J1455 og ISO 7637-2 standarder. Til udendørs brug er VMC 4011 indkapslet i et robust aluminium-chassis med IP65 rating til at forbedre vand- og støvmodstand samt øget læsbarhed med høj lysstyrke. Et udvidet driftstemperaturområde på -30°C til 60°C er også understøttet af VMC 4011.


Hovedfunktioner:

  • 12,1" XGA touchscreen for geografisk information display
  • Intel® Atom ™ processor D2550 for høj responstid
  • Kompakt og blæserløst design
  • Auto-dim og sollyslæsbarhed til udendørs brug
  • Programmerbare funktionstaster til hurtig adgang til de ønskede funktioner
  • Support 3.5G / LTE / Wi-Fi-forbindelse til datakommunikation
  • Smart strømstyring med fjernbetjening tænd/sluk


Se flere pc-systemer og løsninger på vores hjemmeside, eller kontakt os for mere information via:

W www.datarespons.dk
M sales@datarespons.dk
T +45 8832 7500

Se evt. flere produktnyheder på electronic-supply.

Data Respons Solutions
Smedeholm 10
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21511870
P nummer: 1004986818

Kontaktperson

DRSS
Data Respons Solutions Salsgafd.
sales@datarespons.dk

Send til en kollega

0.094