23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Varmepumpe forlænger sæsonen i sommerhuset

En varmepumpe sikrer, at der altid er varme i huset, også om vinteren. Sæsonen, der hidtil har været begrænset fra påske til september, er nu hele året. Parret glæder sig allerede til jul og nytår.

En varmepumpe sikrer, at der altid er varme i huset, også om vinteren.


Sæsonen, der hidtil har været begrænset fra påske til september, er nu hele året. Parret glæder sig allerede til jul og nytår.

"Vi kørte derned en dag i januar, hvor det var hvinende koldt. Vi ville gerne have spist frokost, men vi kunne godt se, at vi ikke kunne tænde op, og få varme i huset, før det var for sent. Så vi kunne jo ikke nyde en hyggelig frokost i vort sommerhus".

"Efter et par dage hjemme i Horsens ringede jeg så til Torben fra VS Automatic, som vi kender – i øvrigt uden at Lars vidste det. Torsdag havde jeg møde med Torben nede i sommerhuset, og allerede tirsdag var varmepumpen installeret", siger Esther Henningsen.

"Vi har haft sommerhuset siden 1996 - først som faldefærdigt hus, som vi har renoveret løbende, og med den traditionelle opvarmning: Elvarme og brændeovn. Nu vil vi helt sikkert bruge huset meget mere".

"Vor datter var den første, der havde glæde af varmepumpen. Sammen med et par veninder var hun dernede en iskold weekend - og hun var meget, meget glad med 22-23 grader. Og så er Juelsminde i øvrigt et dejligt sted at være".

"Vi har altid tidligere skullet tømme vandrørene for at undgå risiko for frostsprængning af rørene. Det behøves ikke mere, for nu er der varme på hele tiden. Den laveste temperatur, som man kan sætte anlægget til, er 8 grader. Vi har oplevet frostsprængning én gang med vand, der løb ud over det hele - og en ødelagt opvaskemaskine".

"Nu kan jeg på min mobiltelefon tjekke temperaturen i sommerhuset, og et døgn ad gangen kan jeg aflæse elforbruget. Og jeg kan ”bede” anlægget om en bestemt temperatur, så sommerhuset er varmet op ved ankomst."

"Varmepumpen giver os en længere sæson med billig opvarmning om vinteren, og vi glæder os faktisk allerede til at holde jul og nytår dernede", siger Esther Henningsen.

Torben Steffensen, VS Automatic A/S, Horsens, siger: "Lars og Esther har fået installeret den nye Panasonic varmepumpe med Nanoe-G luftrensnings-systemet, der giver et sundt og allergivenligt indeklima. Pumpen fjerner pollen og husstøvmider, hvorfor allergikere kan få det bedre i boliger med varmepumpe installeret".

Panasonic varmepumpen udnytter den naturlige energi i luften, og giver en besparelse, som er til at føle på: Besparelsen på varmeregningen er op til 60 %.

Kontakt os på 75641899

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

TS
Torben Steffensen
Direktør
+45 75641899 tds@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.031