23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mobilvisning og Dynamiske Grafer fra IPW Systems

Kom et skridt foran med Mobilvisning og Dynamiske Grafer til jeres kvalitetsledelsessystem - nye løsninger fra IPW Systems.

Med de to nye funktioner Mobilvisning og Dynamiske Grafer til jeres kvalitetsledelsessystem, udviklet af IPW Systems, får I brugervenlig funktionalitet og adgang til data, der bringer jer foran.

Mobilvisning
Med IPW eFormular Mobilvisning har du altid din IPW løsning lige ved hånden. Mobilvisning gør det muligt for dig og dine kolleger at få vist formularerne i en mobilvenlig udgave - uanset om det er på en smartphone, tablet, iPad eller iPhone. Når mobilvisningen er aktiveret for den enkelte formular, får du fra din mobil adgang til en en simpel mobilvenlig udgave, der nemt kan udfyldes.

Se billeder og læs mere om IPW eFormular Mobilvisning.

Dynamiske Grafer
Grafisk statistik er en fantastisk måde at give overblik på og til hurtigt at fremvise ellers ofte skjult information, som du måske ikke lige kan huske eller få frem, når du bliver spurgt...træls! Men med Dynamiske Grafer får du flere ekstra fordele, fordi du her skaber overblik over de registreringer, I bruger tid på at foretage, og fordi du kan vise sammenhænge mellem al den data, I registrerer.

Dynamiske Grafer kan bruges individuelt til jeres formularer og har "drill-down" funktion. Det betyder, at du direkte fra den enkelte graf får adgang til den underliggende information eller data på næste niveau, der normalt ikke er tilgængelig her - blot ved at klikke på det enkelte element i grafen.

Det er samtidig en ideel mulighed for at kombinere tal og data fra jeres IPW løsning og andre styringssystemer, for eksempel økonomistyringssystemet, og måle dem forholdsvist med hinanden.

Et andet element er Tid i Stadier, der blandt andet kan vise, hvor effektive I er til at behandle sager. Et 'must', hvis I står og skal ISO-certificeres - eller allerede er det.

Se eksempler på IPW eFormular Dynamiske Grafer og læs mere om funktionen.

Tilkøb til eFormular Pro
Både Mobilvisning og Dynamiske Grafer er tilkøb til eFormular Pro. IPW eFormular Pro er et meget brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske formularer.

Med eFormular Pro kan du bygge jeres helt egne formularer fra bunden, for eksempel til brug ved bestilling af frokost eller værktøj. Du kan definere jeres eget workflow, redigere standardformularer fra eRegistrering og få integration og dataudveksling til bagvedliggende systemer - også dem I har udover jeres IPW løsning i dag.

Læs mere om IPW eFormular Pro.

Vil du foran nu?
Har du besluttet dig, eller ønsker du først lidt mere information, så kontakt endelig Michael Lyngfeldt på 70 25 02 14.

Vi glæder os til at høre fra dig.

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26838916
P nummer: 1009400083

Kontaktperson

ML
Michael Lyngfeldt
Salgschef
+45 29437637 ml@ipwsystems.dk

Send til en kollega

0.063