23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød DAMEN Shipyard på næste DMG netværksmøde 19. marts i Kolding

Nye markeder, uforudsete eksport-udfordringer, kontaktsøgning hos kundepotentialer eller bare en finger på pulsen af det globale marinemarked…? Kom og spørg ligesindede i dit maritime eksport-netværk og bliv opdateret og inspireret.

På vores næste Danish Marine Group netværksmøde kan du få aktiveret dit netværk i Danmarks største kommercielle marine-netværk og få direkte input til din dagligdag i branchen fra marinegruppens medlemmer ansigt til ansigt.

Netværksmødeet afholdes som adviseret d. 19. marts 2015. Denne gang på Innovationsfabrikken i Kolding, hvor programmet bl.a. byder på besøg af DAMEN Shipyard fra Holland og Thoresen Shippings repræsentant i Danmark. Vi får også et indlæg om at udvikle sin virksomhed eller projekter gennem forskellige funding-muligheder, den maritime aktivitetsliste for 2015 og opdatering på det globale skibsbygningsmarked fra BRL London.

DAMEN er med mere end 50 repræsentationer på seks kontinenter en global spiller i skibsbygning. De vil give os et indblik i deres leverandørforhold, og hvordan de ser skibsbygning- og design-branchen udvikle sig fremadrettet.

Fondsansøgning.dk vil afmystificere fonds-junglen for os og give et indlæg om, hvordan man kan udvikle sin forretning igennem funding fra fx EU.

Så har vi endelig fået hul igennem til Thoresen Shipping, som vil fortælle om, hvordan de håndterer et svært marked med både flådevækst og pooludvikling. Deres danske direktør præsenterer den virkelighed, det Thailandske bulk-rederi opererer i.

Program og info ligger på vores hjemmeside her: DMG netværksmøde forår 2015.

Tilmelding på e-mail til Inge Lis Nielsen, ingelis.nielsen@dk-export.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Kontaktperson

ILN
Inge Lis Nielsen
Project Manager
inn@danishexport.dk

Send til en kollega

0.047