23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reducér energiudgiften med en IMO frekvensomformer fra AVN Teknik!

Frekvensomformeren ”Jaguar” fra producenten IMO er ideel til styring af motorens hastighed.

Overdimensionering koster på bundlinjen
Industriens pumpeapplikationer er ofte overdimensioneret i motorstørrelse med mekanisk dæmpning eller flow-kontrolsystemer, som er inkorporeret for at opnå en hastighedsreduktion. Denne form for mekanisk dæmpning er yderst ineffektiv, da motorerne konstant kører ved den hastighed, der kræves for maksimal ydelse. Den maksimale hastighed er sjældent nødvendig i praksis. Frekvensomformeren ”Jaguar” fra producenten IMO er ideel til styring af motorens hastighed. Hastigheden tilpasses det optimale niveau på f.eks. transportbånd, pumper, hydraulikpumper m.m., derfor vinder frekvensomformere stadig større indpas i industrien.

Opnå en energibesparelse
”Der kan opnås en betydelig energibesparelse ved anvendelse af en ”Jaguar” frekvensomformer. Frekvensomformerens justering kan øge produktionen, men materialeforbrug og slid nedbringes, da en unødvendig hård behandling af maskinens komponenter undgås. En ”Jaguar” frekvensomformer reducerer derved driftsomkostningerne betydeligt. En anden fordel ved frekvensomformeren er, at den kræver ingen vedligeholdelse, og ved kørsel med lave omdrejningshastigheder øges anlæggenes levetid, f.eks. i vandforsyningssystemer forsvinder de trykstød, som kan opstå, når pumpemotorerne tilsluttes direkte”, ifølge Freddy Meng, teknisk konsulent, fra AVN Teknik.

Forbedret arbejdsmiljø
IMOs frekvensomformere forbedrer også arbejdsmiljøet og reducerer støj, f.eks. kan et transportbånds fremføringshastighed tilpasses præcist til den ønskede arbejdshastighed, så flasker på båndet i et aftapningsanlæg laver meget mindre støj. En ”Jaguar” frekvensomformer giver en justerbar hastighed, præcis positionering, jævn drift og accelerationskontrol.

Sortiment
Sortimentet består af enkelt´- og trefasede frekvensomformere.

CUB serien
CUB fra 0.4 til 4.0 kW er kendetegnet ved en kompakt krop, enkel betjening og bred variation. CUB forbedrer kontrolydeevne og reducerer motorens ustabilitet, selv ved lav hastighed, når belastningen på motoren svinger, så sikrer slip-kompensations-funktionen for problemfri drift. CUBs dynamiske ydeevne er ideel til små applikationer herunder transportbånd, ventilatorer, pumper, doseringspumper og fødevareforarbejdningsmaskiner.

VXR serien
VXR serien fra 0.4 til 15 kW kommer med en række udvidede funktioner. Dynamisk bespændingskontrol, som sætter nye standarder for vektor kontrollerede drev, men stadig kompakt og omkostningseffektiv. VXR bruges ofte på pumper, ventilatorer, transportbånd, håndteringsudstyr, emballering, specialiserede procesmaskiner og tekstilmaskiner.

VXG serien
VXG serien fra 0.37 til 710 kW er en super højtydende multi-funktion inverter og med en ”state of the art” kontrol, som omfatter PG vektorkontrol, sensorfri-vektorkontrol, dynamisk moment vektorkontrol og V/F-kontrol. VXG frekvensomformeren opfylder med sine mange features og tilslutningsmuligheder behovene hos de mest krævende applikationer inden for materialehåndtering, så som træ, tekstiler, kemikalier m.m.

5 års garanti
IMOs intelligente frekvensomformere gør det muligt, at enkeltopgaver kan løses på stedet fra frit-programmerbare computere i drevenheden. Mindre regulerings- og overvågningsopgaver kan løses på selve drevet, hvilket betyder at de centrale styringer fordrer mindre lagringskapacitet og kan dermed være mindre og hurtigere. Fælles for alle ”Jaguar” frekvensformerne er, at de har et intuitivt display, som gør det nemt at navigere blandt funktionerne. IMO yder 5 års garanti på alle ”Jaguar” frekvensomformerne.

For yderligere information kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047