23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ‘vision-baseret’ system til MAP inspektion

Dansensor har introduceret et nyt vision-system, VisioPointer, der er udviklet til at supplere og arbejde sammen med firmaets løsninger indenfor ”modified atmosphere packaging” (MAP) – pakning i modificeret atmosfære.

Forbrugere såvel som detailhandlere forventer konkrete og præcise produktinformationer samt visuel æstetik fra de fødevarepakninger, de køber eller sælger. Utætte emballager, forkert placerede etiketter eller forkert mærkning kan skade et varemærkes holdbarhed og omdømme.

VisioPointer anvender en software, som straks kan lokalisere et produkt, der er blevet fastklemt i pakkens forsegling eller svejseområdet, hvilket vil forårsage lækage og/eller holdbarhedsproblemer. VisioPointer kan også tjekke oplysningerne på etiketten, placering, koder og andre fysiske egenskaber.

Sammenlignet med konkurrerende systemer har VisioPointers intuitive software mange fordele og kan bl.a. identificere problemer før de bliver alvorlige. Et eksempel er evnen til at identificere den specifikke kavitet i ”termoformningsværktøjet”, der ikke fungerer korrekt. Dette giver fødevareproducenterne nøjagtige oplysninger, der kan bruges til at korrigere problemet hurtigere, hvilket resulterer i forbedret produktivitet på produktionslinjen og mindre spild.

”Forurening i forseglingen kan reducere holdbarheden drastisk, fordi den beskyttende gasblanding kan forsvinde fra emballagen. Produkter kan dermed blive ødelagt før de når butikshylden og som følge deraf skaber problemer i hele distributionskæden”, siger Karsten Kejlhof, Salgs- & Marketingdirektør.

VisioPointer understøtter målene for ”Industry 4.0” eller den "fjerde industrielle revolution," der refererer til en industriel digitalisering, hvor intelligente produktionsprocesser resulterer i en høj grad af automatisering, kontinuerlig procesovervågning og høje standarder indenfor kvalitetssikring. Konceptet blev introduceret i Tyskland i 2011 og har vundet indpas i hele Europa.

Kontakt Dansensor for yderligere information, 57 66 00 88 - sales@dansensor.com

MOCON Europe A/S (Dansensor)
Rønnedevej 18
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70603810
P nummer: 1002324672

Send til en kollega

0.047