23948sdkhjf

Nordeuropas største bølgepapfabrik fylder rundt

| Medlemsnyhed | Indrykket af DS Smith Packaging A/S

DS Smiths store bølgepapfabrik i Grenaa fylder i denne uge 50 - og fabrikken kører stærkere end nogensinde før.

Emballagevirksomheden DS Smith kan i denne uge fejre et flot jubilæum, når deres store bølgepapfabrik på Åstrupvej i Grenaa runder 50 år. Fabrikken, der er Nordeuropas største af sin slags og Grenaas største arbejdsplads, huser i dag lidt over 300 medarbejdere, og har gennem årene haft navne som bl.a. Danapak og SCA Packaging indtil den førende europæiske emballageproducent, DS Smith, opkøbte alle SCA’s emballageaktiviteter i 2012.

Millioner af emballager
På fabrikken produceres emballageløsninger i bølgepap, og de bliver til på et fabriksanlæg, der konstant har udviklet sig gennem årene, og som ikke blot udgør Nordeuropas største af sin art, men også et af de mest højteknologiske i branchen. I de senere år har DS Smith investeret millioner af kroner i opgradering af fabrikkens maskiner, herunder mere end 40 mio. kroner til to state-of-the-art limmaskiner, som både sikrer højere produktivitet og bedre sikkerhed for de ansatte. Det betyder bl.a., at der på fabrikken produceres ca. 1,7 mio. emballager – i døgnet!


Prisvindende emballageløsninger
Hos DS Smith i Grenaa er det dog ikke kun det imponerende maskineri, der har hjemme. Blandt andet finder man også et af tre danske såkaldt PackRight Centre, der er et af DS Smiths unikke workshop-koncepter (de andre ligger i Vejle og Taastrup), hvor kunderne får lov at tilbringe både halve og hele dage med DS Smiths allerdygtigste designere og udviklere for at skabe deres helt egen emballageløsning. PackRight Centret i Grenaa er for nyligt blevet totalrenoveret og istandsat med helt nyt design og endnu bedre rammer for værdiskabelse til stor glæde for kunderne, der i DS Smith altså ikke blot har en papleverandør, men en decideret forretningspartner, der gennem topmoderne og prisvindende emballagedesign er med til at optimere hele kundens værdikæde.

Medlemsnyhed

Indrykket af
DS Smith Packaging A/S

Åstrupvej 30
8500 Grenaa
Danmark
DS Smith Packaging A/S

Send til en kollega

0.078