23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et forkert valg kan koste dig tusindvis af kroner

Når varmt vejr får elektronikken til at fejle, handler det om at få maskineriet op at køre igen hurtigst muligt.

Operatøren vælger måske at åbne døren til kontrolpanelet og sætte en ventilator til at blæse direkte på relæerne. Ventilatoren ender med at blæse en masse varm, fugtig og støvet luft ind på elektronikken og den afkølende effekt er minimal.

Når og hvis maskineriet starter op igen, vender den samme fejl ofte tilbage, fordi omgivelserne stadig er varme, hvilket kan forvolde permanent skade på relæerne. Og endnu værre er det, at direkte adgang til kontrolpanelerne er en overtrædelse af OSHA bestemmelserne og kan føre til, at medarbejderne får stød.

EXAIR kabinet køler er en enkel og stabil metode til afkøling af elektroniske kontrolpaneler. Kabinet køleren sørger for aircondition til de elektroniske systemer og eliminerer elektroniske udfald pga. varme, snavs og fugt. Disse kølesystemer består af et rør til produktion af kold luft – uden bevægelige dele.

Den kompakte kabinet køler er en let anvendelig aircondition, som kan installeres på få minutter via et standard elektrisk system.
NEMA 12, 4 og 4X kabinet køler fås i mange køle-kapaciteter for både store og små kontrolpaneler.

EXAIR kabinet kølere sørger for kold luft og er vedligeholdelsesfrie og indeholder ingen bevægelige dele, der slides.

AVS Danmark forhandler produkterne fra EXAIR og besidder den specialviden, der sikrer optimale løsninger i alle industrielle miljøer.

Yderligere info:

AVS Danmark
Tlf. 4656 4343

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.036