23948sdkhjf
Del siden
Annonce

S&T Embedded industrielle computere – kun hos Metric

S&T Embedded er en stærk spiller på især de tysktalende markeder og er nu også aktiv på det nordiske markedet sammen med Metric Industrial. Samarbejdspartnere vælges med omhu da S&T Embedded ikke vil gå på kompromis med deres service niveau.

S&T har ved siden af et bredt udvalg af standardprodukter stor erfaring med kundetilpassede og komplette kundespecificerede løsninger til både industri og medico-kunder.

Kunderne værdsætter S&Ts erfarne udviklingsteam, muligheden for in-house producerede prototyper, in-house volumen produktion, den lange levetid på produkterne, erfaring med nødvendige godkendelser (f.eks. medico), og det høje service og kvalitetsniveau.

S&T’s standard program omfatter stort set alle indlejrede computer løsninger som f.eks. BOX-PC, HMI, 19” Rack systemer og OPS media players.

> Panel PC og Industrielle monitorer
HMI-systemerne, er tilgængelige som panel-pc eller som industrielle display paneler. De er udstyret med state-of-art touch-teknologi, og opfylder tæthedskravene op til IP67. De er således særdeles velegnede til anvendelse i industrielle miljøer. De blæserløse designs garanterer pålidelig drift på en 24/7 basis.

> BOX-PC & 19” Rack
S&T har et bredt udvalg af BOX-PC’ere enten som standalone PC eller med VESA- eller DIN-skinne montering. Ydermere tilbydes 19” racksystemer som kan konfigureres meget fleksibelt, så systemerne kan tilpasses kravene i den pågældende applikation.

> Media player,4Kx2K
Hvis billedkvaliteten er afgørende, kan der tilsluttes 4 skærme med 4K x 2K opløsning på en enkelt media player. Naturligvis tilbydes OPS kompatible produkter.


Om S&T Embedded
Udvikling, kundetilpasninger, produktion og life cycle management – alt fra een leverandør!
S&T Embedded GmbH udvikler, sælger og producerer standard og kundespecificerede indlejrede computer-systemer og -løsninger. De primære markeder er Industrial (Automation, Energi, Transport) og Medico.
S&T har et stærkt og meget erfaren udviklingsteam og råder over egne produktionsfaciliteter i Europa. Som en del af S&T Corporation (> 2000 ansatte) er der også den nødvendige finansielle styrke til at gøre sig gældende i mange år fremover.

Om Metric Industrial A/S
Metric Industrial A/S er en del af det nordiske selskab Metric Industrial Group, som ejes af Addtech AB. Som en del af et nordisk firma har Metric Industrial A/S en stor ekspertise inden for Industrial IT og Test og Measurement. Flere agenturer føres i alle nordiske lande, hvormed vi får en meget betydningsfuld indflydelse på leverandørernes produkter, features etc.
Addtech AB er en svensk børsnoteret virksomhed med ca. 2.200 ansatte i ca. 140 datterselskaber, en årsomsætning på ca. 6.5 milliarder og salg til over 30 forskellige lande.


Industrielle Computere - tysk kvalitet og fleksibilitet nu i hele norden.
For mere information kontakt :
> Produktchef Cees Koetsier, ck@metric.dk, 43 200 754
> Intern Salg, Heidi Hansen, 70 300 310

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.032