23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carlo Gavazzi øger tasteafstanden!

I produktionsanlæg, hvor de mekaniske konstruktioner gør, at tolerancer kan ændre sig over tid, risikerer du, at dine induktive aftastere med tiden bliver beskadiget på grund af udsving i tolerancen.

Det kan i sidste ende resultere i, at produktionen stopper. Derfor har Carlo Gavazzi med en ny serie af induktive aftastere øget tasteafstanden markant.

Carlo Gavazzi har lanceret en ny serie af induktive aftastere i ICB-familien, hvor de har øget tasteafstanden med faktor 3 (”Triple sensing-distance”), så du kan få aftastere med en tasteafstand på helt op til 40mm. ”Med den ekstra lange tasteafstand minimerer du risikoen for at maskindele rammer fronten af aftasteren, så den går i stykker og produktionen stopper. Når rækkevidden på aftasteren er blevet længere, kan du måske også nøjes med at have én type aftaster på lager, fordi den kan bruges flere steder,” fortæller Ole Faaborg, som er produktchef hos Carlo Gavazzi.

Lys-diagnose
Den nye serie mindsker ikke kun risikoen for, at aftasterne bliver beskadiget. Du får også nemmere ved at diagnosticere, om der er aftastere, som eksempelvis er overbelastede eller fejljusteret. Der sidder nemlig gule LED-lysdioder på aftasterne, som blinker ved fejl. ”Når du for eksempel skal justere tasteafstanden, blinker lysdioderne på aftasteren, hvis du er i gang med at montere en aftaster med for stor afstand. De gule LED-lysdioder er placeret hele vejen rundt på aftasteren, så du fra alle vinkler kan se, hvis de blinker og indikerer fejl eller på anden vis kræver din opmærksomhed. På den måde er det langt hurtigere at yde service på aftasterne, fordi du med et hurtigt kig på produktionsanlægget nemt kan få øje på fejl,” slutter Ole Faaborg.

▼ Stor tasteafstand fra 6mm til 40mm for M12, M18 og M30
▼ Indbygget indstillingsfunktion
▼ Diagnosefunktion for kortslutning og overbelastning
▼ Tæthedsklasse: IP67
▼ Olieresistent kabel
▼ Temperaturområde: -25°C til +70°C
▼ Quasi-skærmet og uskærmet versioner
▼ Laser graveret typenr. og produktionsnr. for garanteret sporbarhed
Tilbehør:
▼ M12-stik, lige eller vinkel, med PVC-kabel hhv. 2m, 5m og 10m
▼ M12-stik, lige eller vinkel, med PUR/PVC-kabel hhv. 2m, 5m og 10m
▼ Monteringsbeslag i elektrogalvaniseret stål, lige eller vinkel

CARLO GAVAZZI HANDEL A/S
Ole Faaborg
Product- & Key Account Manager
Tel. 89 60 61 00, handel@gavazzi.dk

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

0.047