23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dynamiske Grafer fra IPW har Energinet.dk gjort dem forvente

Energinet.dk er blevet forvente efter implementering af modulet Dynamiske Grafer, som har været et tilkøb til deres IPW løsning eForumlar Pro. Og de glæder sig til at kunne bruge alle de bagvedliggende data...

Vi har været så spændte på at høre, hvad vores kunder synes om vores nye modul Dynamiske Grafer, og nu fortæller Kia Kjær fra Energinet.dk, at graferne har gjort dem forvente ovenpå en super nem implementering.

Læs hele udtalelsen fra Energinet.dk om, hvordan de bruger Dynamiske Grafer og i hvilken retning de ønsker at udvikle brugen.

Hvad kan Dynamiske Grafer hjælpe dig med?
IPW eFormular Dynamiske Grafer kan bruges til jeres formularer, så I får et godt overblik de registreringer, I foretager, og kan vise sammenhænge.

Du får "drill-down"-funktion, hvilket betyder, at du kan dykke endnu længere ned i information og data direkte fra den enkelte graf. Du får mulighed for at kombinere tal og data fra jeres IPW løsning og for eksempel jeres økonomistyringssystem.

Endnu et element i Dynamiske Grafer er Tid i Stadier. Det viser behandlingsprocessen fra a til z og dermed også, hvor I med fordel kan optimere for at nå jeres mål; for eksempel i relation til ISO.

Læs mere om, hvad Dynamiske Grafer kan gøre for jer.

IPW Systems A/S
Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26838916
P nummer: 1009400083

Kontaktperson

ML
Michael Lyngfeldt
Salgschef
+45 29437637 ml@ipwsystems.dk

Send til en kollega

0.047