23948sdkhjf
Del siden
Annonce

hi 2015: Specialister trumfer lir og letpåklædte piger

Lemvigh-Müller har den tunge faglighed i højsædet til årets hi-messe og stiller med landets stærkeste hold svejsespecialister, der er klar til at dele ud af deres viden om svejseprocesser og produktivitetsoptimering

Glem alt om letpåklædte piger, sjove løjer og glittet messelir. Hos Lemvigh-Müller er det den helt tunge faglighed, der er i højsædet på hi 2015, den store teknologi- og industrimesse, som i år løber af stablen 22.-24. september i Messecenter Herning.

”Vi har to stande på messen, og vi vil ikke lokke folk til med gøgl og goodiebags. Det, man får med sig hjem, når man lægger vejen forbi os, er tung, værdiskabende faglighed”, siger Henrik Jørgensen, salgschef i Lemvigh-Müller og forklarer:

”Den ene stand er dedikeret til svejs, og her kan man få en snak om svejseprocesser og produktivitetsoptimering med vores dygtige svejsespecialister og med specialister fra vores strategiske samarbejdspartner voestalpine Böhler Welding, som er den største producent af svejsetilsats i Europa. I den anden stand vil vi præsentere vores industriløsninger – hvilket i sidste ende også handler om produktivitetsoptimering”.

Seriøs samarbejdspartner
Hvorfor skal det være så seriøst?
”Lemvigh-Müller er en kompetent og seriøs sværvægter, ikke mindst på svejseområdet, hvor vi på årsbasis leverer omkring 4.000 ton tilsatsmaterialer i Danmark. Vi har 100 procent styr på certifikater og sporbarhed. Vi har nogle af landets bedste svejseteknikere og direkte adgang til specialisterne i voestalpine Böhler Weldings udviklingsafdeling. Vi har den nødvendige logistiske muskelkraft, og en leveringssikkerhed, der er i top. Og så har vi landets bredeste og dybeste program af tilsatsmaterialer. Den seriøsitet, vi lægger for dagen i det daglige samarbejde med vores kunder, skal også skinne igennem til hi-messen, så de besøgende får et retvisende billede af os og vores kompetencer”, slår Henrik Jørgensen fast.

Han fortæller dog, at der er mulighed for at vinde en iPad Air på Lemvigh-Müllers svejsestand og siger:
”Lidt lir skal der være plads til – det er bare ikke det, der er i højsædet hos os. Det er fagligheden”.

Mød Lemvigh-Müller på stand D3320 (svejs) og stand H6172 (industri)

Tid og sted: 22.-24. september 2015, MCH, Messecenter Herning
Download gratis adgangskort her: hi-industri.dk/adgangskort
Forhåndsbook møde med Lemvigh-Müllers svejsespecialister: Skriv til tagp@lemu.dk med navn, virksomhed og det emne, du ønsker hjælp til

Se også www.hi-industri.dk

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.047