23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom i nærkontakt med en voksende sundhedssektor

Sundhedssektoren i Mellemøsten og Nordafrika vokser kraftigt. General Konsulatet i Dubai giver dig muligheden for at komme helt tæt på aktørerne indenfor sundhedssektoren i De Forenede Arabiske Emirater.

Der investeres massivt i sundhedssektoren i De Forenede Arabiske Emirater, og efterspørgslen på udstyr og ekspertise stiger hastigt i takt med den voksende sundhedssektor. Også resten af Mellemøsten og Nordafrika oplever en kraftig vækst, og regionen kan bryste sig af at være det sted i verden, der har den hurtigst voksende sundhedssektor, når det gælder offentlige og private investeringer.

Behovet for udenlandsk ekspertise er tydeligt, da det lokale udbud ikke kan imødekomme den store efterspørgsel. Det giver mange eksportmuligheder for danske virksomheder med speciale i udstyr, services og systemer til sundhedssektoren.

Den nyetablerede danske Healthcare Group i De Forenede Arabiske Emirater inviterer derfor danske virksomheder inden for sundhedssektoren på delegationstur til Dubai og Abu Dhabi. Turen forløber over to dag i uge 43 og inkluderer besøg på offentlige og private hospitaler og klinikker, distributør-konference, netværksreception samt besøg hos en offentlig instans.

Kontakt konsulatet for yderligere oplysninger og tilmelding.

Yderligere information
Generalkonsulatet i Dubai
Edith Christmas
Tlf.: +971501894194
E-mail: edichr@um.dk

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.031