23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Netværksmøde i Danish Mining Technology Group hos C.C. Jensen A/S i Svendborg

Danish Mining Technology Group inviterer til netværksmøde torsdag d. 20. august 2015 med fokus på markedsinformation og tendenser, kontraktstrategier samt hvordan virksomheder bedre kan motivere agenter/distributører

Kom med til netværksmøde i Danish Mining Technology Group torsdag d. 20. august 2015, som vi afholder hos medlemsvirksomheden C.C. Jensen A/S. Dagen vil byde på spændende oplæg, networking og rundvisning på C.C. Jensens facilitieter.

Et spændende program
Vi håber på at se jer til en spændende dag, hvor C.C. Jensen vil give et bud på, hvordan virksomheder kan sikre sig lukrative kontrakter i et marked præget af afmatning. Efter en rundvisning vil Juan Recinos Jensen fra DanLat Consulting informere om den chilenske mineindustri flankeret af Felipe J. Obrador, som har mere end 10 års hands-on erfaring fra Chile. Vi skal ligeledes høre fra en medlemsvirksomhed, og hvorfor de har valgt at fokusere på mining. Afslutningsvis vil Fini Tvingsholm fra Tientgen Kompetencecenter give indsigt i og gode råd om, hvordan virksomheder sikrer sig gode agent/distributør forhold, og hvordan 'vi' kommer forrest i salgsmappen.

Socialt netværksarrangement
Netværksmødet vil fortsætte ud på eftermiddagen og aftenen, hvor vi først vil køre go-kart og senere spise sammen. Vi ser meget frem til endnu et godt netværksmøde med højt fagligt indhold og tid til netværk og socialt samvær.

Se det fulde program for dagen på vores hjemmeside her, eller vedhæftet. Vi starter kl. 09.30 med registrering, rundstykker og kaffe og programmet slutter kl. 16.00.

Pris for deltagelse

Kr. 795,- pr. person for medlemmer af Danish Mining Technology Group

Kr. 1.590,- pr. person for ikke medlemmer af DMTG

Priser er ekskl. moms og ekskl. aftenarrangement

Kontakt os for mere information
Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Danish Mining Technology Group:

Heidi Ravn, Head of Group, tlf. 2421 8988, mail: heidi.ravn@dk-export.dk

Morten Flou Kristensen, Export Coordinator, tlf. 2083 0981,
mail: morten.kristensen@dk-export.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.062