23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatisk 3D scanning af store emneserier

Zebicon præsenterer automatiseret 3D scanning på hi15 med virksomhedens plug-and-play målesystem ATOS ScanBox.

En enkelt stikkontakt og 2 m² gulvplads er alt, hvad der skal bruges for at udføre fuldautomatiseret 3D måling og inspektion med ATOS ScanBox. Målesystemet fra tyske GOM er baseret på optisk 3D scanning og er en alt-i-en løsning, hvor brugervenlighed, høj sikkerhed og high-end udstyr går hånd i hånd.

Optimalt til store emneserier
ATOS ScanBox er en optimal løsning til løbende kontrol og inspektion af store emneserier. Ved hjælp af kundetilpassede emneholdere/fiksturer, er det muligt at scanne adskillige emner i samme proces og dermed effektivisere scanningsforløbet markant. Måleprogrammet lagres og efterfølgende scanninger udføres således på præcis samme måde. ”Med ATOS ScanBox opnår vi en meget hurtig proces, og sikrer stor ensartethed i opmålingerne. Både på grund af det forprogrammerede måleprogram, som kan eksekveres igen og igen, men også fordi operatørindblandingen er minimal, og vi dermed undgår fejl,” forklarer Marketing Manager Katja Ramsing fra Zebicon, som er dansk distributør af ATOS ScanBox.

Ved at udføre opmåling på større emneserier sikres et godt grundlag for at vurdere produktkvalitet og evaluere fejl og mangler.

Bred anvendelse
Der findes adskillige varianter af ATOS ScanBox, afhængig af emnets størrelse og vægt, samt krav til datatæthed. Fælles for alle varianter er, at de er udstyret med en high-end 3D scanner, og at de er mobile og let kan integreres i en eksisterende produktion.

ATOS systemerne leverer komplet overfladedata som en 3D polygonmodel, der er ideel som udgangspunkt for analyse- og 3D måling. Polygonmodellen kan sammenlignes med referencedata, typisk emnets CAD part, for at afsløre afvigelser. Ydermere giver scannede data en række muligheder for omfattende og fleksibel rapportering i både 3D og 2D, både i form af farveplot, traditionel målsætning og GPS målsætning.

Udover analyse og kvalitetskontrol, kan data fra ATOS scanneren bruges som grundlag for rekonstruktion eller udarbejdelse af en tro kopi. Det er desuden muligt at fræse direkte ud fra polygonmodellen, eller blot gemme denne som back-up og dokumentation for en velfungerende part.

Oplev ATOS ScanBox på hi15
Zebicon står klar på stand K-8256 til at demonstrere ATOS ScanBox. De besøgende kan opleve fuldautomatisk 3D scanning og få en snak om mulighederne med 3D scanning og opmåling i egen virksomhed.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Kontaktperson

Katja Ramsing
Salgschef
+45 41964956 kr@zebicon.com

Send til en kollega

0.046