23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye ansigter hos Zebicon

Zebicon har ansat 3 nye medarbejdere i den tekniske afdeling

Zebicon A/S i Billund har per 1. marts ansat Anni Kiholm Pedersen som kvalitets- og måletekniker. Anni er uddannet teknisk assistent på maskinlinjen i Vejle og har 19 års erfaring i faget. Anni kommer fra en stilling som teknisk assistent hos LEGO. Annis primære arbejdsopgave hos Zebicon er 3D scanninger.

Ole Mortensen blev ansat hos Zebicon A/S per 1. juni som projektingeniør. Ole er uddannet maskintekniker i Odense og har 20 års erfaring i branchen. I disse 20 år har Ole arbejdet hos Danfoss i flere forskellige afdelinger, og har ofte anvendt Zebicon A/S i forbindelse med forskellige opgaver. Oles primære opgave hos Zebicon A/S er udarbejdelse af målerapporter og på sigt installation af målesystemer hos kunder.

Marie Arnfeldt Almbjerg blev per 3. august ansat hos Zebicon A/S som kvalitets- og måletekniker. Marie har en dobbelt degree som maskiningeniør og global business engineer fra VIA Horsens. Efter et praktikforløb hos Zebicon A/S i august 2014, arbejde Marie freelance for virksomheden sideløbende med egen projektskrivning, hvorefter hun nu er projektansat på stedet. Marie arbejder med 3D scanning, digitalisering og rapportering, og hun har god erfaring med at anvende ATOS ScanBox.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Send til en kollega

0.05