23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt centralvakuumsystem på CVR i Viborg

Da Center for rygmarvskader blev bygget i 2014 i Viborg, valgte ledelsen et Busch centralvakuumsystem, med tørtløbende Mink klovakuumpumper. Den tørtløbende teknologi passede perfekt til kravene stillet af det tekniske personale.

Center for rygmarvsskader (VCR) i Viborg, Danmark blev etableret i marts 2014.
Det nye center har 34 senge, hvor de plejer patienter, som skal komme sig efter rygskader. Den moderne klinik har et centralt vakuumsystem, der er drevet af tørtløbende Mink klovakuumpumper.

Den centrale vakuumforsyning består af et system med 3 MINK MV 0040 B klovakuumpumper, et 500 liter vakuum reservoir, et bakteriefilter samt en styreenhed. Systemet er installeret i kælderen og leverer vakuum til 40 forbindelser i både patientstuer, behandlingsområder og operationsstuer, fordelt over hele hospitalet.
Da hospitalet er rimeligt småt, tilbød Busch VCR Viborg et vakuum system udstyret med 3 af de mindste Mink klovakuumpumper, hver med en pumpehastighed på 40 m³/h. 2 af de 3 MINK MV vakuumpumper, fastholder et vakuumniveau på omkring 250 mbar i vakuum reservoiret. En efterfølgende stigning i tryk vil få en af de 2 vakuumpumper til at starte automatisk, og derved vender vakuumniveauet tilbage til den ønskede værdi.

Mink klo vakuumpumper har alle fordelene forbundet med en tørtløbende kompression. I modsætning til de oliesmurte vakuumpumper, som blev anvendt førhen, har de tørtløbende vakuumpumper ikke brug for driftsmidler i kompressionskammeret. Dette gør den kontaktfrie kloteknologi mulig: Ingen af de bevægende dele rører hinanden, så ingen smørelse eller afkøling er nødvendig, og der er ingen slitage på komponenterne.
For brugerne af Mink vakuumsystemer betyder det næsten ingen vedligeholdelse (skiftning af olie, filter, og komponenter).

Efter mere end et års drift, er det tekniske personale på VCR Viborg yderst tilfredse med den centrale vakuumforsyning. Vedligeholdelsesservice har ikke været noget problem, da systemet har kørt perfekt og første service ikke skal udføres foreløbig. Det er også betryggende med den lokale støtte fra Busch Vakuumteknik, med rådgivning samt praktisk hjælp fra vakuumspecialister, som altid er til rådighed.

Læs mere om vores vakuumteknologi på: http://www.buschvacuum.com/dk/da

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.047