23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovation med 3D scanning – der hvor ideer udvikles

På hi fremviser Zebicon a/s 3D scanning, som er en moderne og sofistikeret teknologi, med stort potentiale for såvel iværksættere som små og store virksomheder.

På hi-messen i Herning d. 22-24 september står Zebicon klar på Walk of Innovation til at fremvise 3D scanning og dele deres viden med de mange besøgende. Walk of Innovation er et fagligt inspirerende og populært mødested på hi, hvor virksomheder og enkeltpersoner kan skabe tætte bånd og dele nye ideer. Det er vejen til vækst, nye produkter og virksomheder.

Zebicon står på Walk of Innovation for at demonstrere 3D scanning med henblik på reverse engineering. ”Vi viser, hvordan du hurtigt kommer videre i designprocessen med din mastermodel eller prototype, ” udtaler Marketing Manager Katja Ramsing fra Zebicon. Med 3D scanning skabes en digital model af et emne, der kan danne grundlag for CAD konstruktion, 3D print, simulering, CAM bearbejdning m.m.

Formålet er vidensdeling
Et af Zebicons formål med at udstille på Walk of Innovation er at skabe opmærksomhed om anvendelsesmulighederne med 3D scanning. Et andet formål er at oplyse virksomheder, iværksættere og uddannelsesinstitutioner og åbne deres øjne for denne moderne teknologi.
Til at visualisere processen fremvises ATOS Core scanner i aktion. En kompakt designet scanner, hvor optik og elektronik er inkorporeret i et lille sensorhoved. 3D scanneren leverer højkvalitets data, som bl.a. kan anvendes til reverse engineering, hurtig prototypefremstilling og kvalitetskontrol.

Samarbejde med underleverandører
På Walk of Innovation står Zebicon i år overfor samarbejdspartneren DAVINCI development, som har ekspertise i engineering og 3D print. Zebicon og DAVINCI development er har i flere henseender arbejdet på samme projekt for en kunde og samarbejdet forsætter på Walk of Innovation. Her præsenteres en fælles case i form af Onecollections reproduktion af klassikeren Pelikanen af Finn Juhl. Stolen fejrer i år 75 års jubilæum og er i den forbindelse blevet rekonstrueret og betrukket med tekstil designet af Asger Jorn.

Pelikanen er et godt eksempel på hvordan to underleverandører kan samarbejde. Zebicon har tidligere scannet en gammel model af Pelikanen og DAVINCI development har efterfølgende anvendt disse data til at konstruere videre og genskabe designklassikeren.

Besøg Walk of Innovation på hi15 og hør hele historien om samarbejdet og rekonstruktionen af Pelikanen.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Send til en kollega

0.046