23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SICK udstiller banebrydende nyheder på HI15

Vi er stolte over at kunne præsentere mange banebrydende nyheder på HI15 heriblandt 3 nyheder, der har fået maks stjerner på HI-marks vurderingsudvalget.

SICK udstiller igen på Herning Industrimesse i dagene fra den 22.-24. september.


Vi glæder os til at kunne præsentere vores nye produkter på stand 4170 i hal E. Udviklingen af nye markedsrelevante produkter, der teknologisk befinder sig helt fremme i feltet, er og har altid været en af hjørnestenene for SICK. Vi er stolte over at kunne præsentere mange banebrydende nyheder på HI15 heriblandt 3 nyheder, der har fået maks stjerner på HI-marks vurderingsudvalget.

Industriel automation
SICK fremviser et stærkt program inden for procesautomation, og der præsenteres både nye sensorer til måling af temperatur, niveau, tryk og flow, som f.eks. den praktiske PAC50 tryksensor med tydelige fordele.
I år finder du en perlerække af nye kamerabaserede løsninger, der gør 2D- og 3D-positionering og inspektion lettere end nogensinde før. I år er der særligt fokus på Trispectoren en alt i én
3D-visionsenor, der er lige så let at betjene som en almindelig sensor.
Uanset om du arbejder med induktive, kapacitive, fotoceller eller andre typer af følere, er der god
grund til at kigge forbi og se de nye muligheder som det hastigt voksende antal smart-sensorer og IO-link kommunikation giver dig.

Sikkerhedsudstyr
Vi kommer med 2 stærke nyheder til sikkerhedscontrolleren Flexi Classic: UE410-GU, det nye hovedmodul til sikkerhedskorrekt sammenkobling af nødstop over flere maskiner og Flexi Loop kaskadekobling af op til 32 sikkerhedskomponenter nu også til Flexi Classic. Derudover introducerer vi det spritnye sikkerhedslysgitter Detec4 Prime.

Automatisk datafangst
Lector632 er et et-i-alt kamera som pålideligt identificerer og afkoder alle gængse kodetyper stregkoder såvel som 2D-koder. Kameraet fuldender Lector-serien som uanset hvilket behov man har ift. opløsning altid har den mest velegnede løsning.

Bemanding
Alle dagene vil være bemandet med salgsingeniører-specialiseret inden for automatisering, sikkerhed og datafangst.

Vi ønsker alle vore kunder og kollegaer i branchen en god messe og ser frem til nogle gode og udbytterige dage.

Besøg os i Hal E stand 4170 - vi glæder os til dit besøg!

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.032