23948sdkhjf

DS Smith øger fokus på marketing og udvikling

| Medlemsnyhed | Indrykket af DS Smith Packaging A/S

Ny mand i ledelsen: DS Smith ansætter ny Marketing & Development Director i Danmark

Den 04. maj 2015 tiltræder Lars Østerby i rollen som Marketing & Development Director i DS Smith Danmark og bliver således både leder for en ny, samlet marketing- og udviklingsfunktion samt medlem af den danske koncernledelse i den førende europæiske emballagekoncern.

Stillingen som Marketing & Development Director er nyoprettet og kommer i forlængelse af DS Smiths strategi, hvor øget fokus på kundebehov, marketing og produktudvikling er nøglebegreber. DS Smith har i løbet af det seneste år gennemført nogle store organisationsforandringer for endnu bedre at kunne imødekomme kundernes behov for en strategisk emballagepartner, der ikke bare leverer papkasser, men i særdeleshed også bidrager med værdi til hele forsyningskæden.

Seneste organisationsforandring er således, at DS Smith har sammenkoblet afdelingerne for marketing og udvikling for at øge synligheden i markedet af de mange prisvindende innovationer, som virksomhedens emballageløsninger repræsenterer.

Vigtigt skridt i den positive udvikling
Administrerende direktør i Danmark og Nordeuropa, Thomas Kure Jakobsen:

”Vi er rigtig glade for at kunne byde Lars Østerby velkommen i vores virksomhed. Hans tiltræden markerer endnu et vigtigt skridt i den positive udvikling, vi befinder os i, og han kommer i sin nye rolle til at styrke vores sammenkoblede marketing- og udviklingsafdeling markant. Med Lars og hans nye organisation i DS Smith vil vi ikke blot kunne reagere hurtigere på markedets behov, men i høj grad også styrke vores position som rådgivende emballagepartner og first-mover inden for værdiskabende og innovative emballageløsninger.”

Lars Østerby har bred erfaring med såvel ledelse som udvikling og marketing, og han har gennem årene bestridt en række danske og internationale topposter i virksomheder som Dyrup, Carlsberg og Hempel A/S. Lars Østerby vil referere direkte til administrerende direktør Thomas Kure Jakobsen og vil ligeledes blive medlem af den danske koncernledelse.

Medlemsnyhed

Indrykket af
DS Smith Packaging A/S

Åstrupvej 30
8500 Grenaa
Danmark
DS Smith Packaging A/S

Send til en kollega

0.094