23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alsidige pakkeløsninger til mindre kødforædlingsvirksomheder

På IFFA 2016 præsenterer MULTIVAC et bredt sortiment af pakkeløsninger til mindre kødforædlingsvirksomheder, som pakker fersk kød og pølsevarer af alle slags

Dybtrækningsløsninger til mindre kødforædlingsvirksomheder
Med R 105 MF modellen præsenteres en prisgunstig løsning til produktion af MultiFreshTM vakuum-skinpakker. Begyndermodellen er teknisk udstyret som de større maskiner og kan dermed producere skin-pakker i høj kvalitet.

På den kompakte R 085 e-concept dybtrækningsmaskine kræves ingen tilslutning til kølevand og trykluft, hvilket er ensbetydende med en meget fleksibel maskine. Den er velegnet til pakning af både slice- og stykvarer, og der kan bruges stive og fleksible folier, ligesom der kan produceres både vakuum- og MAP-pakker.

Stor kammermaskineportefølje
MULTIVAC tilbyder et omfattende program til pakning i poser, bl.a. vises en ny dobbeltbåndkammermaskine. Desuden præsenteres en ny dobbeltkammermaskine, BASELINE P 650, som er særligt velegnet til pakning af store eller lange produkter.

Fleksibel opbygning af C 400 gulvmodellen: individuelt bestemt antal og placering af svejseskinner, indbygning af forskellige pumpestørrelser samt eksempelvis automatisk kammerlåg for ergonomisk betjening.

C 200 bordmodellen er særligt rummelig med et kammermål på 465 x 355 x 150/220 mm. Den kan endvidere leveres med begasningssystem og enkelt- eller dobbeltsvejsning efter eget valg.

Endelig udstilles den nye BASELINE P 360 kammermaskine, en prisgunstig bordmodel. Med to svejseskinner og et stort kammer kan den anvendes til pakning af en bred vifte af produkter.


Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og mar-kedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fø-devarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har over 4000 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, Bizerba, Risco og TIPPER TIE samt samarbejde med Hoegger, Kre-halon og BEMIS Europe.


Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.046