23948sdkhjf

Studerendes opfindelse vinder verdens største designpris

| Medlemsnyhed | Indrykket af DS Smith Packaging A/S

DS Smith har med DTU-studerendes opfindelse vundet verdens største og mest prestigefyldte designpris Red Dot: Product Design Award.

DropBucket er et navn, man lige så godt kan lære at stave udenad, for det er en opfindelse, der er kommet for at blive. I 2012 opfandt de dengang to bachelorstuderende ved DTU, Heida G. Nolsøe og Marie Berggreen, DropBucket - et koncept til en miljøvenlig engangsskraldespand til udendørs events som koncerter og festivaler. Sammen med den førende emballagevirksomhed DS Smith fik pigerne udviklet spanden i bølgepap, og siden da er det gået stærkt for de to iværksættere, der i 2014 havde mere end 5000 DropBucket-spande opstillet til en lang række store danske events, herunder både Roskilde Festival og Aarhus Festuge.

Senest er DropBucket, der nu er en virksomhed med 4 medarbejdere, blevet tildelt verdens største og mest prestigefyldte designpris; nemlig en Red Dot award, nærmere betegnet Red Dot: Best of the Best.

Samtidig er DS Smith, som står bag produktion og videreudvikling af DropBucket, blevet tildelt en Red Dot: Product Design award – en pris, der ellers normalt tilfalder state-of-the-art forbrugerdesign som f.eks. smartphones, høretelefoner, designmøbler og lignende.

Side om side med Apple
Når Heida Nolsøe og Marie Berggreen, der begge er midt i tyverne, den 29. juni går på scenen i Essen, Tyskland for officielt at modtage deres pris, gør de det i fint selskab. Blandt de andre vindere er nemlig Apple, der skal modtage prisen for Apple Watch. Og pigerne kan – ligesom DS Smith – med rette være stolte af prisen, for med næsten 5.000 tilmeldte designs fra 56 lande er den både den mest anerkendte og den største, internationale designpris i verden.

Du kan læse mere om DropBucket på www.dropbucket.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DS Smith Packaging A/S

Åstrupvej 30
8500 Grenaa
Danmark
DS Smith Packaging A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.172