23948sdkhjf

Fokus på krisekommunikation hos nordjyske fødevarevirksomheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordjysk FødevareErhverv

Fødevareerhvervet er et af de erhverv, der har mest bevågenhed i medierne. Derfor sætter Nordjysk FødevareErhverv nu fokus på kommunikationsberedskab og krisehåndtering på et gratis seminar torsdag den 28. maj kl. 14-17.

En uheldig sag, der udvikler sig til mediestorm, kan på et øjeblik vende op og ned på en fødevarevirksomheds eksistensgrundlag. Fødevareerhvervet har mere end noget andet erhverv mediernes interesse, og derfor er det helt afgørende, at blandt andre nordjyske fødevarevirksomheder ved, hvad de skal gøre, hvis krisen indtræffer:

- Vi har de seneste år set en række eksempler på fødevarevirksomheder, der uforskyldt eller forskyldt har været igennem mediemøllen. Ofte er det endt med konkurs eller et markant ændret forretningsgrundlag, og derfor sætter vi nu fokus på emnet på vores kommende seminar, forklarer direktør Hans Henrik Bruhn fra Nordjysk FødevareErhverv:

Seminaret afholdes torsdag den 28. maj fra kl. 14-17 på NOVI i Aalborg, hvor alle er velkomne til at deltage. Det er den nordjyske kommunikationsekspert Esben Lind fra kommunikationsbureauet Conexia PR, der er indlægsholder.

Han har hjulpet adskillige virksomheder godt gennem kriser:

- At blive dømt i offentligheden uden rettergang kan være en meget, meget alvorlig sag, der både kan få store personlige konsekvenser for virksomhedens ejere og ledelse, og som kan få fatale konsekvenser for virksomhedens fortsatte drift. Derfor er det helt afgørende, at man har et beredskab til at håndtere kriser, og at man agerer professionelt og velovervejet, forklarer han.

Esben Lind har de seneste år assisteret en række danske virksomheder – både inden for og uden for fødevareerhvervet, og generelt er åbenhed og timing helt afgørende faktorer:

- Du skal stort set stille op til alt, som medierne udfordrer dig til. Herved forhindrer du, at du fremstår mistænkeligt og som om, at du har noget at skjule. Derudover er det helt afgørende at reagere hurtigt og rettidigt, inden tingene eskalerer, pointerer han videre.

Disse og andre gode råd uddybes på seminaret torsdag den 28. maj.

Tilmelding skal ske senest tirsdag den 26. maj til Birgit Søgaard Jensen fra Nordjysk FødevareErhverv på bsj@njfe.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordjysk FødevareErhverv

Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst
Danmark
Nordjysk FødevareErhverv

Send til en kollega

0.126