23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Food Diagnostics er nu distributør for World Bioproducts

Food Diagnostics har indgået et samarbejde med World Bioproducts omkring distribution af prøvetagningsudstyr i Danmark, Sverige, Finland, Færøerne, Island og Grønland.

Produkterne fra World Bioproducts komplimenterer Food Diagnostics eksisterende produkter til prøvetagning og gør at Food Diagnostics har Skandinaviens bredeste udvalg af kvalitetsprodukter til prøvetagning.

I produktkataloget er en række unikke produkter som vi glæder os meget til at introducere for vores kunder, idet vi er overbeviste om at produkterne vil give forbedrerede resultater og gøre prøvetagning nemmere.

Et af disse produkter er PUR-Blue Duo som både er prøveopsamling og opformering i samme test. PUR-Blue Duo findes i to formater; en til Salmonella med 9 ml Buffered Peptone Water asmt en med 9 ml ½ Fraser Broth til Listeria. Opsamlingsdelen er en polyurethan skum, som er prævædet med 1,5 ml opsamlingsbuffer, der fås med eller uden desinfektions neutraliseringsmiddel.

Et andet af de unikke produkter er EZ-Reach Split-Sampler, som er en dobbelt svamp til udtagning af prøver for flere organismer fra samme prøve.

Food Diagnostics står til rådighed på 8759 1666 hvis der skulle være spørgsmål til produkterne fra World Bioproducts.

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
P nummer: 1009409234

Send til en kollega

0.047