23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tak for samarbejdet i 2016

Glædelig jul til alle.

SP Technologies ønsker alle vore kunder og leverandører en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Tak for godt samarbejde i 2016, vi ser frem til at det fortsætter i årene frem.

Året der gik:
SP Technologies har fået eneforhandlingen i Danmark af Eclipse Magnetics produktområde Foreign Body Removal (FBR), så nu kan vi tilbyde højkvalitets magnetiske separatorer og metaldetektorer til proces industrien, indenfor alle stadier af pulver, granulat og flydende produktion, fra rå produkter ind i fabrikken til det færdige produkt ud af fabrikken.

På FoodTech messen i november måned præsenterede vi vores leverandøres maskiner og udstyr. En super god messe, hvor vi fik hilst på mange nuværende og nye kunder med spændende opgaver der skal løses i nær fremtid.

Coperion lancerede en lille ny kompakt hygiejnisk cellesluse, der er udviklet specielt til små kapaciteter og høje sanitære krav, perfekt egnet til applikationer i fødevare-, farmaceutisk og kemisk industri.

Sweco og SP Technologies har med stor succes udført rigtig mange sigtetest hos kunder, indenfor fiskeindustrien, mineralindustrien og fødevareindustrien, for at fastlægge sigtestørrelse ud fra kundens produkt, kapacitet og sigtenet størrelse.

Rørbøjninger med stor radius og samlekoblinger er der stigende efterspørgsel på, da vores leverandør har et stort lager i rustfrit stål og dermed meget kort leveringstid.

SP Technologies ApS
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27674623
P nummer: 1010492633

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031