23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny traysealer i omfattende produktprogram fra MULTIVAC

MULTIVAC præsenterer et omfattende program af pakkeløsninger på interpack in Düsseldorf (hal 5, stand E2). Målgruppen er virksomheder inden for fødevareforædling og producenter af forbrugs- og industriprodukter.

Desuden viser MULTIVAC løsninger til up- og downstreamprocesser, f.eks. infeed, fyldning, etikettering og mærkning, kvalitetskontrol og end-of-line udstyr. På stand A51 i hal 17 er fokus rettet mod medical- og farmaindustrien. 

I tråd med tidens trend med stor opmærksomhed på portion packs viser MULTIVAC en løsning som også kan implementeres i mindre maskiner. Hermed opnås større rentabilitet ved emballering af selv mindre partier fødevarer og nonfood produkter i portion packs.  R 145 dybtrækningsmaskinen er med et innovativt skæresystem velegnet til dette formål og sikrer større fleksibilitet og reduceret materialeforbrug.  H 052 robotten vender pakkerne og fører dem videre i produktionsflowet. 

Inden for færdigretter, frisk frugt og grønt samt brødprodukter lancerer MULTIVAC den nye G 700 traysealer, integreret i en fuldautomatisk linje. G 700 modellen er kendetegnet ved høj kapacitet og produktion med mange slags materialer.   

MULTIVAC præsenterer også forskellige koncepter inden for fremstilling af vakuum skin pakker. I traysealer-sortimentet udstilles en T 300 H, en højkapacitetsmodel til pakning af små og mellemstore partier; inden for dybtrækning udstilles en R 105 MF, der er velegnet til pakning af MultiFreshTM pakker i mindre virksomheder.   

Paletten af løsninger viser klart at MULTIVACs ekspertise inden for komplette linjeløsninger til stadighed udvides.  Programmet omfatter nu også mange forskellige løsninger til up- og downstream processer som eksempelvis infeed og fyldning af produkter samt sekundær pakning. 

Når det drejer sig om kammermaskiner, udstilles mange små, mindre og store kammermaskiner samt dobbeltkammer- og båndkammermaskiner. 

MULTIVAC Marking & Inspection rådgiver om det store program inden for kontrol- og etiketteringsløsninger på begge stande.  Udover L 330 båndanlægget, som er specielt designet til pakning af slicevarer, er lyset også rettet mod integrerede kontrolsystemer, som f.eks. I 410 med højopløsnings-linjescannere til visuel kontrol fra oven og nedefra, samt I 210 tjekvægten, der lever op til fødevareindustriens strengeste krav.

 

Om MULTIVAC

MULTIVAC er blandt verdens førende producenter af pakkeløsninger til fødevarer, farma- og medical- samt industriprodukter. MULTIVACs produktprogram dækker praktisk taget alle kundekrav til pakkedesign, kapacitet og ressourceeffektivitet, og omfatter vakuumpakkemaskiner, traysealere, dybtrækningsmaskiner, etiketteringsanlæg, kvalitetskontroludstyr og automatiseringsløsninger – til turnkeylinjer. I MULTIVAC koncernen er der ca. 5.000 medarbejdere på verdensplan, hvoraf ca. 1.900 befinder sig på hovedkontoret i Wolfertschwenden i Sydtyskland.. Med godt 80 datterselskaber er koncernen repræsenteret på alle kontinenter. Kunder i hele verden drager fordel af den erfaring og knowhow, som de mere end 1.000 sælgere og teknikere besidder, og de sikrer, at alle installerede MULTIVAC maskiner udnyttes maksimalt. Yderligere oplysninger kan ses på: www.multivac.com.

 

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047