23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hjemmeside.

Roechling lancerer en ny hjemmeside, nu også på Dansk.

www.roechling.com præsenterer Roechling gruppen det komplette sortiment af plastprodukter og tjenester, der tilbydes af verdens førende plast specialist. Det nye design tager også hensyn til kravene til mobile enheder. Den responsive design tilpasser automatisk præsentationen af indholdet til størrelsen af den respektive display.

Det klare, reducerede design med Röchling-blå accenter understøtter intuitiv brugervejledning  og muliggør en nem orientering inden for det omfattende udvalg, der strækker sig over de tre divisioner.

Den administrerende direktør for Röchling Group, Ludger Bartels, forklarer: "Vi ønsker at nærme vores kunder i deres respektive industri og præsentere vores produkter og serviceydelser i en endnu mere målrettet måde og også optimeret til mobile enheder." Den nye Internet tilstedeværelse Roechling Group er del af kommunikationen og innovationsstrategi og bør yderligere intensivere den direkte udveksling med kunderne og fremskynde internationaliseringen. Dette er grunden til det nye site tilbyder en direkte kontakt mulighed og også et link til kontaktoplysninger data for alle internationale steder på hver side.

Industrial, Automotive, Medicinsk og karriere

Hjemmesiden af den nye hjemmeside fører direkte ind tre forretningsområder Industrial, Automotive og Medicinsk samt til den nye karriere portal.

Ud over den omfattende sortiment af produkter og materialer, den industrielle er divisionen nu også præsentere en navigation point "Industries". Her Roechling præsenterer til distributører og slutbrugere (OEM) deres kompetence i den respektive industri, for eksempel i den kemiske, biler, elektriske eller sport og fritid industrier. Eksempler på typiske applikationer og gennemprøvede produkter vises.

Röchling Automotive vil præsentere sin ekspertise i aerodynamik, drivaggregatet og ny mobilitet på de nye websider. Nye, tiltalende grafik er blevet udviklet til de fem produktlinjer.

Den nye Medical Division, som blev grundlagt i begyndelsen af 2016, præsenterer produkterne af de forskellige steder for første gang med relanceringen. Her vil potentielle kunder fra industrier apotek, diagnostik og life science finde oplysninger om den brede vifte af ordre-behandling, herunder primær emballage og komplekse præcision forsamlinger.

Röchling Industrial Allingaabro/meta plast
Tøjstrupvej 31
8961 Allingåbro
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19270335
P nummer: 1001320247

Send til en kollega

0.031