23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Vandaktivitet's kursus

På workshoppen vil du få en grundlæggende teoretisk indgang til den nyeste viden om vandaktivitet.

Vandaktivitet forveksles ofte med vandindhold. Målet med denne træning er at give deltagerne en dybere forståelse af hvad vandaktivitet er, hvordan den måles og hvad man kan anvende resultaterne til.

Styring af vandaktivitet i dit produkt, har en direkte betydning for, ikke mindst dit produkts mikrobiologiske stabilitet, men også andre faktorer, der har indflydelse på produktets holdbarhed og generelle kvalitet.

Der vil være fokus på teorien bag vandaktivitet, men vi laver lidt praktiske øvelser, hvor vi bl.a. vil komme ind på prøveforberedelse, kontrolsalte og kalibrering. Der vil også være mulighed for, at deltagerne tager prøver med af egne produkter som vi kan analysere på dagen. Vi gennemgår de forskellige instrumenter fra Novasina og vil med praktiske afprøvninger sætte fokus på forskellene.

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
BREAKING
{{ article.headline }}
0.047|instance-web02