23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vandaktivitet's kursus

På workshoppen vil du få en grundlæggende teoretisk indgang til den nyeste viden om vandaktivitet.

Vandaktivitet forveksles ofte med vandindhold. Målet med denne træning er at give deltagerne en dybere forståelse af hvad vandaktivitet er, hvordan den måles og hvad man kan anvende resultaterne til.

Styring af vandaktivitet i dit produkt, har en direkte betydning for, ikke mindst dit produkts mikrobiologiske stabilitet, men også andre faktorer, der har indflydelse på produktets holdbarhed og generelle kvalitet.

Der vil være fokus på teorien bag vandaktivitet, men vi laver lidt praktiske øvelser, hvor vi bl.a. vil komme ind på prøveforberedelse, kontrolsalte og kalibrering. Der vil også være mulighed for, at deltagerne tager prøver med af egne produkter som vi kan analysere på dagen. Vi gennemgår de forskellige instrumenter fra Novasina og vil med praktiske afprøvninger sætte fokus på forskellene.

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
P nummer: 1009409234

Send til en kollega

0.028