23948sdkhjf
Del siden
Annonce

UVC kan give længere holdbarhed på fødevarer

Bestråling af emballagen med UVC lys umiddelbart før pakning af fødevaren, sikrer inaktivering af eventuelle mikroorganismer i emballagen. Derigennem kan opnås en længere holdbarhed af produktet og bedre fødevaresikkerhed.

Det virker under alle forhold
UVC bestrålingen af mikroorganismerne er fuldstændig uafhængig af pH, temperatur eller om de findes i fast, flydende eller luftbåren form. Det vigtige er, at lyset kan ramme organismen og at UV dosis er tilstrækkelig til en inaktivering sker. 

UV lyset kan bruges som eneste desinfektionsløsning, men fungere også vældig godt som supplement til andre desfektionsløsninger. UV anlæg kan monteres i alle typer miljøer og anvendes i mange forskellige applikationer indenfor både industri og landbrug.

Hvordan virker det?
UVC behandling er en effektiv desinfektionsform i luft, væsker og overflader. Når UVC strålerne rammer mikroorganismerne og trænger ind i cellen, ødelægges Dna´et i cellerne og forhindrer cellens evne til at reproducere. En celle, der ikke kan reproducere er en død celle, og vil ikke kunne formere sig til en infektion i en vært.

Hvad skal der til?

Til langt de fleste bakterier, vira og svampe findes der specifikke tal på hvilken dosis UVC som sikrer en tilstrækkelig inaktivering. Kontakt os for vejledning om hvad du skal bruge.

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.157